Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Μολό

Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Μολό
Παναθηναϊκός: Ο Γάλλος επιθετικός έχει απενεργοποιηθεί πλήρως από τον Γιώργο Δώνη πράγμα που σημαίνει πως αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από το "Τριφύλλι".

Παναθηναϊκός: Ο Γιοάν Μολό ήρθε το καλοκαίρι στο «Τριφύλλι» ως μια μεταγραφή που θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ωστόσο, η πολυαναμενόμενη άφιξη του δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα που άπαντες περίμεναν στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος επιθετικός παραμένει εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη, έχοντας πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, με τις κακές σχέσεις του με τον Έλληνα τεχνικό να μην τον βοηθούν καθόλου όσον αφορά τη βελτίωση της κατάστασης.

Ο Μολό δεν έχει καταφέρει ουσιαστικά να εκμεταλλευθεί όσες ευκαιρίες του έχουν δοθεί και μάλιστα υπάρχουν στιγμές που φαίνεται σαν να μην μπορεί να τρέξει στον αγωνιστικό χώρο. Η εικόνα του στο γήπεδο, σε συνδυασμό και με τη συμπεριφορά που είχε δείξει όταν είχε μείνει εκτός αποστολής, τον φέρνουν κοντά στην έξοδο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime». Μάλιστα, το ίδιο Μέσο αναφέρει πως δύσκολα θα υπάρξει θέμα και με τη λύση του συμβολαίου του, ενώ στην πόρτα της εξόδου θα τον ακολουθήσει και ο Ούφε Μπεκ.

Τσάβι Ρόκα: Προτεραιότητα οι ανανεώσεις για τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή του «Τριφυλλιού»

Σε μια νέα εποχή βρίσκεται από προχθές ο Παναθηναϊκός. Η πρόσληψη του Τσάβι Ρόκα στη θέση του τεχνικού διευθυντή φέρνει τους «Πράσινους» σε έναν καλύτερο προγραμματισμό, με τη διοίκηση να δείχνει έτοιμη να ανταποκριθεί στα «θέλω» του Καταλανού. Η εποχή Νίκου Νταμπίζα ανήκει στο παρελθόν, με τον Ρόκα να έρχεται προκειμένου να βάλει άμεσα το στίγμα του στον σύλλογο. Η συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη ξεκίνησε ιδανικά καθώς κατά τη παρουσίαση του 45χρονου τεχνικού διευθυντή υπήρξε παρατεταμένη κουβέντα των δύο ανδρών σε πολύ καλό κλίμα. Ο Καταλανός όπως φαίνεται δεν αφήνει καθόλου καιρό πιάνοντας άμεσα δουλειά προκειμένου να κλείσει επιτυχώς τις υποθέσεις που παραμένουν ανοιχτές στο «Τριφύλλι».

Προτεραιότητα για τους «Πράσινους» έχουν οι ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών που κατά τον Γιώργο Δώνη διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του φετινού Παναθηναϊκού. Εκτός από την υπόθεση με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, για τον οποίο θα γίνει η υπέρβαση από το «τριφύλλι», συζητήσεις έχουν γίνει και με τους Διούδη, Δώνη και Αποστολή. Με τα δεδομένα που προκύπτουν μέχρι σήμερα, φαίνεται πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα ανανεώσουν, εκτός και αν ο διεθνής τερματοφύλακας έχει στο μυαλό του την προοπτική του εξωτερικού.

Τέλος όσον αφορά τις περιπτώσεις των Εμάνουελ Ινσούα και Ματίας Γιόχανσον, αμφότεροι παρουσιάζονται σκληροί διαπραγματευτές, με τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει οικονομικά περιμένοντας να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments