Αθλητισμός

Ζοάο Νούνες: Προσπαθεί να “σωθεί” παίζοντας στον άξονα

Ζοάο Νούνες: Προσπαθεί να “σωθεί” παίζοντας στον άξονα
Ζοάο Νούνες: Καθόλου τυχαία δεν έπαιξε ως αμυντικό χαφ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό ο Ζοάο Νούνες.

Ζοάο Νούνες: Ο Γιώργος Δώνης στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, επιστράτευσε ως αλλαγή στη θέση του Χρήστου Δώνη, τον Πορτογάλο. Η κίνησή του αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Νούνες είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και  ελλείψει παικτών στα χαφ μπορεί να προσφέρει πολλά μέχρι να αποκτηθεί κάποιος άλλος παίκτης. Από το ρεπορτάζ μάλιστα προκύπτει πως ο 24χρονος εδώ και δύο εβδομάδες παίζει συνέχεια σε αυτή τη θέση στις προπονήσεις και στα διπλά και στην τακτική.

Αφού λοιπόν τα καταφέρνει -όπως και ο Αλεξανδρόπουλος- γιατί να μην προτιμηθεί; Πόσο μάλλον όταν η θέση του στο ρόστερ είναι αρκετά επισφαλής. Ο Νούνες είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι με απόφαση του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος θεωρούσε πως ο κεντρικός αμυντικός θα αποτελούσε τον βράχο στα μετόπισθεν της ομάδας, μετά και την αποχώρηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ. Οι εμφανίσεις του Πορτογάλου δεν δικαιώνουν ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες του άλλοτε τεχνικού διευθυντή του “τριφυλλιού”. Σημειώνεται, πως η συμφωνία που έχει με τους “πράσινους” είναι για τρία χρόνια, ως το 2022, και με συνολικές αποδοχές αξίας 490.000 ευρώ.

Ένα ποσό καθόλου μικρό για όσα έχει ως τώρα προσφέρει ή μάλλον… δεν έχει προσφέρει. Προκειμένου λοιπόν να “σωθεί” και να μην κληθεί σε συζητήσεις που θα αφορούν την αποχώρησή του, τοποθετείται από τον Γιώργο Δώνη να παίξει στον άξονα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments