Ελλάδα

Ιβάν Σαββίδης: Οριστικά στην κατοχή του το Πόρτο Καρράς

Ιβάν Σαββίδης: Οριστικά στην κατοχή του το Πόρτο Καρράς
Ιβάν Σαββίδης: Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τυχερών Παιχνιδιών, το Πόρτο Καρράς πέρασε στην κατοχή του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Ιβάν Σαββίδης: Ο γνωστός επιχειρηματίας δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς. Αρχικά ήρθε στην Ελλάδα αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια έκανε δικό του το “Μακεδονία Παλάς” και την “Σουρωτή”. Ωστόσο ήθελε να επεκταθεί και στα media. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτός που κέρδισε τον πλειστηριασμό για τον Έθνος και την Ημερησία. Φυσικά, προχώρησε στην αγορά του Epsilon που σήμερα εκπέμπει σαν “Open”.

Ο ισχυρός επιχειρηματίας ετοιμάζει άλλη μια δυνατή κίνηση. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Τυχερών Παιχνιδιών, Γιάννης Λογοθέτης υποστήριξε σε ανάρτηση του στα social media ότι το «Πόρτο Καρράς» οριστικά κατέληξε στον Ιβάν Σαββίδη.Η συγκεκριμένη ανάρτηση αφορούσε την εξαγορά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Δείτε όσα αναφέρει στο «ποστάρισμα» του στα social media:

«Ευχάριστη κατάληξη δείχνουν να έχουν τα πράγματα σε ότι αφορά στους συναδέλφους μας στο Καζίνο της Χαλκιδικής(PORTO CARRAS).Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση για το οικονομικό τίμημα της εξαγοράς του ιστορικού συγκροτήματος.

Ένα συγκρότημα το οποίο τα τελευταία χρόνια ήταν σε παντελή εγκατάλειψη και πλήρη απαξίωση!! Αγοραστής της επιχείρησης είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Ας ευχηθούμε η έλευση και το οικονομικό εκτόπισμα του νέου ιδιοκτήτη να δώσει νέα πνοή τόσο στην επιχείρηση και στους ταλαιπωρημένους συναδέλφους μας, όσο και στην τοπική κοινωνία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments