Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με φόρμα και αθλητικά – Θα συμμετάσχει σε αγώνα δρόμου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με φόρμα και αθλητικά – Θα συμμετάσχει σε αγώνα δρόμου
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ερχόμενο Σάββατο στις οκτώ το απόγευμα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συμμετάσχει σε αγώνα δρόμου για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το Σάββατο το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα… βγάλει το κοστούμι και θα φορέσει φόρμα και αθλητικά καθώς θα συμμετάσχει στον νυχτερινό αγώνα δρόμου που θα διεξαχθεί στις 20:00 στον εξωτερικό χώρο του εκθεσιακού κέντρου του Metropolitan Expo, στα Σπάτα, και περιλαμβάνει διαδρομή απόστασης 4,1 χιλιομέτρων.

Στόχος του αγώνα που φέρει τον τίτλο «Κακοποίηση γυναικών: Μην την προσπεράσεις» θα είναι η συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στην εκστρατεία για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Το κόμμα καλεί τους πολίτες να αφυπνιστούν καθώς 1 στις 3 γυναίκες στον κόσμο θα αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στη ζωή της σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική βία. Πολλά, αν όχι τα περισσότερα, περιστατικά βίας μάλιστα δεν έρχονται ποτέ στο φως, αφού δεν καταγγέλλονται στις αρχές ούτε αναφέρονται στις αρμόδιες οργανώσεις.

Όσον αφορά τον αγώνα αυτό καθ’ αυτό, μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει με κόστος 10 ευρώ. Κατά τη διάρκειά του, προσωπικό Ιατρικών Υπηρεσιών και Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης – τερματισμού για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού. Οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν t-shirts με το λογότυπο του 13ου Συνεδρίου και τον σκοπό της πρωτοβουλίας, ενώ σε όλους θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments