Video

Camila Cabello: Το αντικείμενο που έκλεψε από το παλάτι του Kensington

Camila Cabello: Το αντικείμενο που έκλεψε από το παλάτι του Kensington
Camila Cabello: "Συγγνώμη William, συγγνώμη Kate".

Camila Cabello: Η τραγουδίστρια το έβαλε το χεράκι της και πράγματι κάτι άρπαξε από το παλάτι. Γιατί όμως; Τι συνέβη; Ο Greg James, ραδιοφωνικός παραγωγός στο BBC Radio 1 πήρε πρόσφατα συνέντευξη από την Camila Cabello και αποκάλυψε κάτι που δεν περιμέναμε. Πιο συγκεκριμένα, είπε πως κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο παλάτι του Kensington μαζί με την Camila, την προκάλεσε να κλέψει κάτι. “Κλέψε αυτό το μολύβι”, είπα. Η pop star επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Greg και είπε: Και εγώ είπα “Με προκαλείς;”. Και το έκανα.

Η ιστορία όμως έχει και συνέχεια, ο James αποφάσισε να αποκαλύψει στους υπόλοιπους τι έκανε η Camila. «Και μετά, εσύ με κάρφωσες σε έναν από τους υπαλλήλους του παλατιού. “Έκλεψε ένα μολύβι!” Και σκέφτηκα “Θεέ μου”. Και το έβαλα στην τσάντα της μαμάς μου και η μαμά μου είπε “Όχι, πρέπει να το δώσουμε πίσω. Πρέπει να δώσουμε πίσω το μολύβι”.

Η Cabello δεν ήταν όμως διατεθειμένη να χάσει το στοίχημα και έτσι είπε στη μαμά της “Όχι, πρέπει να πάρω αυτό το μολύβι”. “Οπότε, λυπάμαι. Το έχω ακόμα. Σύγγνώμη William και συγγνώμη Kate”, είπε. Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο δούκας και η δούκισσας του Cambridge απάντησαν μέσω Twitter:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments