Video

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πέταξε πιάτο στο κεφάλι του Δημήτρη Μπάση και τον τραυμάτισε

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πέταξε πιάτο στο κεφάλι του Δημήτρη Μπάση και τον τραυμάτισε
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ατύχημα προκάλεσε ο πρώην νικητής του Survivor στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, κατά τη διάρκεια του μαγνητοσκοπημένου επεισοδίου που ετοίμαζαν για την ημέρα των χριστουγέννων. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, τον Δημήτρη Μπάση σε μια στιγμή που το κέφι είχε ανάψει για τα καλά. Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, πέταξε το πιάτο, το οποίο κατά λάθος χτύπησε τον Δημήτρη Μπάση στο κεφάλι.

Ευτυχώς, ο τραγουδιστής τραυματίστηκε ελαφρά. Το γύρισμα διακόπηκε για μερικά λεπτά, καθώς η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη και συνεχίστηκε κανονικά λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με το zappIT, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τον Δημήτρη Μπάση και δεν δημιουργήθηκε κάποιο θέμα ανάμεσά τους.

Στο γύρισμα συμμετείχαν οι: Γιώτα Νέγκα, Φωτεινή Δάρρα, Κρατερός Κατσούλης, Ευαγγελία Μουμούρη, Σάσα Σταμάτη, Ράνια Κωστάκη, Σόφη Πασχάλη, Ηλίας Γκότσης, Κωνσταντίνα Κομμάτα και άλλοι. Ο Ντάνος καθόταν ανάμεσα στην Σάσα Σταμάτη και την Ράνια Κωστάκη, οι οποίες έμειναν άφωνες για μερικά δευτερόλεπτα μετά το συμβάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments