Αθλητισμός

Αλεξέι Ποκουσέβσκι: Από τον Ολυμπιακό Β’ στα “δίχτυα” του NBA

Αλεξέι Ποκουσέβσκι: Από τον Ολυμπιακό Β’ στα “δίχτυα” του NBA
Αλεξέι Ποκουσέβσκι: Ο 17χρονος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού παρακολουθείται στενά από ομάδα του NBA, με άνθρωπο των Γιούτα Τζαζ να βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσει το επόμενο παιχνίδι του.

Αλεξέι Ποκουσέβσκι: Στα ραντάρ των Γιούτα Τζαζ φαίνεται πως βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο 17χρονος παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού Β’ στην Α2. Οι εμφανίσεις του μέχρι ώρας είναι άκρως πληθωρικές με τον φόργουορντ να έχει 11 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α2.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Σέρβος έχει βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων του ΝΒΑ, ωστόσο φέτος τα πράγματα παίρνουν σάρκα και οστά καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι έχει το δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στα ντραφτ του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη. Οι Γιούτα Τζαζ θέλοντας να προλάβουν τις εξελίξεις έχουν στείλει δικό τους άνθρωπο στον Πειραιά, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρακολουθεί την εξέλιξη του 17χρονου.

Όπως αναφέρεται στην προσεχή εκτός έδρας συνάντηση του Ολυμπιακού Β’ με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, σκάουτερ των Τζαζ αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά τον Ποκουσέφσκι. Ο Σέρβος δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να διαβεί τις πόρτες του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ, ως ένας άλλος Γιάννης Αντετοκούνμπο. Θυμίζουμε πως ο “Giannis” δεν αγωνίσθηκε ποτέ στο πρωτάθλημα της Α1, καθώς οι Μπακς τον επέλεξαν στα ντραφτ όντας στη Σαραγόσα από τον Φιλαθλητικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments