Ελλάδα

Mega: “Κλείδωσαν” οι παρουσιάστριες του ενημερωτικού προγράμματος

Mega: “Κλείδωσαν” οι παρουσιάστριες του ενημερωτικού προγράμματος
Mega: Το "Μεγάλο Κανάλι" μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στις οθόνες, με τις ετοιμασίες για τη στελέχωση του δυναμικού του σταθμού να συνεχίζονται, την ώρα που διαρρέουν νέα ονόματα για την κεντρική παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Mega: Οι ετοιμασίες για την μεγάλη επιστροφή του καναλιού συνεχίζονται με τους ανθρώπους του σταθμού να πραγματοποιούν συνεχείς επαφές με πρόσωπα που επί σειρά ετών εμφανίζονται στο γυαλί. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικρατέστερες για τις θέσεις της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι οι Δώρα Αναγνωστοπούλου και Ράνια Τζίμα, με την πρώτη να αναλαμβάνει το καθημερινό δελτίο και τη δεύτερη αυτό του Σαββατοκύριακου.

Αμφότερες “κουβαλούν” αρκετή εμπειρία με την Δώρα Αναγνωστοπούλου να παρουσιάζει μέχρι και πριν λίγο καιρό το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μέχρι τη στιγμή της αποχώρησής της και την ανάληψη του δελτίου του One Channel. Από την άλλη, η Ράνια Τζίμα έχει να παραθέσει αρκετά χρόνια στο πολιτικό ρεπορτάζ  έχοντας εργαστεί με επιτυχία σε Mega και ΣΚΑΙ.

Ακόμη δεν είναι γνωστή η ώρα όπου θα πραγματοποιείται το κεντρικό δελτίο του καναλιού, ωστόσο όπως διαρρέεται δεν θα απέχει πολύ από τα γνώριμα χρονικά περιθώρια όπου και τα υπόλοιπα κανάλια ενημερώνουν τους τηλεθεατές για τα τεκταινόμενα εντός και εκτός Ελλάδας. Στόχος των ανθρώπων του “Μεγάλου Καναλιού” είναι το Mega να βγει στον “αέρα” με το ξεκίνημα του νέου έτους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments