Διεθνή

Άνγκελα Μέρκελ: Παρολίγον ατύχημα για την Γερμανίδα καγκελάριο [vid]

Άνγκελα Μέρκελ: Παρολίγον ατύχημα για την Γερμανίδα καγκελάριο [vid]
Άνγκελα Μέρκελ: Η Γερμανίδα Καγκελάριος λίγο έλειψε να βρεθεί απότομα στο έδαφος, καθώς σε εκδήλωση παραπάτησε προκαλώντας την έντονη ανησυχία των παραβρισκόμενων.

Άνγκελα Μέρκελ: Το τέλος του χρόνου θα περιμένει λογικά με ανυπομονησία η Γερμανίδα Καγκελάριος, καθώς τίποτε δεν φαίνεται να της πηγαίνει καλά. Μία τα εσωτερικά στο κόμμα της, μία οι εμφανίσεις της και το… τρέμουλο. Σήμερα η κακοδαιμονία συνεχίστηκε για την Άνγκελα Μέρκελ, καθώς λίγο έλειψε να χτυπήσει από το πουθενά.

Κατά την παρουσία της σε εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου στο Βερολίνο, η Καγκελάριος σηκώθηκε στο βήμα προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό στους καλεσμένους. Φθάνοντας στην έδρα όπως φαίνεται και από τον τηλεοπτικό φακό, η Μέρκελ σκόνταψε – πιθανότατα στο χαλί που είχε τοποθετηθεί – με αποτέλεσμα να βρεθεί πολύ κοντά στο να πέσει ξαφνικά στο πάτωμα. Η Γερμανίδα πολιτικός ωστόσο με αστραπιαίες κινήσεις αποσόβησε τον κίνδυνο της πτώσης χαμογελώντας αμέσως μετά δείχνοντας στο κοινό πως δεν έγινε τίποτε το σημαντικό.

Δεν είναι κατά τη διάρκεια του έτους που αναφέρουν πως η Γερμανίδα Καγκελάριος ανησυχεί με τα περιστατικό τρέμουλου που έχουν παρατηρηθεί. Ο κύκλος της έχει διαψεύσει τυχόν πρόβλημα υγείας αποδίδοντας τα συμβάντα ίσως στο εξαντλητικό πρόγραμμα που η ίδια ακολουθεί κάθε ημέρα. Όπως και να χει, η ίδια θα θέλει σίγουρα να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το τέλος της χρονιάς περιμένοντας καλύτερες μέρες τόσο για εκείνη όσο και για το κόμμα της και τη  πολιτική που ασκεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments