Lifestyle

Έμιλι Ρατακόφσκι: Ο απόλυτος “έρωτας” των ανδρών

Έμιλι Ρατακόφσκι: Ο απόλυτος “έρωτας” των ανδρών
Έμιλι Ρατακόφσκι: Η Αμερικανίδα καταφέρνει σε κάθε της ποστάρισμα να προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό, με την τελευταία της ανάρτηση στο προσωπικό της Instagram να φέρνει την θερμοκρασία στις Μαλδίβες όπου και βρίσκεται στα ύψη.

Έμιλι Ρατακόφσκι: Πόσοι θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του συζύγου της, Σεμπαστιάν Μπιρ – ΜακΚλάρντ; Το 28χρονο μοντέλο δεν θεωρείται τυχαία μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Οι αναλογίες της Αμερικανίδας προκαλούν ίλιγγο στους απανταχού θαυμαστές της, οι οποίοι ζουν για ένα ποστάρισμα στο προσωπικό της Instagram, μια φωτογραφία που συνήθως η Έμιλι αφήνει λίγα στην φαντασία τους,

Το τελευταίο διάστημα το πανέμορφο μοντέλο βρίσκεται σχεδόν μόνιμα στις Μαλδίβες καθώς δραστηριοποιείται εκεί επιχειρηματικά με τον σύζυγό της. Το Instagram έχει γίνει για εκείνη το μέσο που της αποφέρει το μεγαλύτερο μέρος των κερδών της, με τις διαφημίσεις που πραγματοποιεί τελευταία για τις προσωπική της συλλογή μαγιό να χτυπά “κόκκινο” σε πωλήσεις. Η 28χρονη έχει τον τρόπο να πλασάρει τα προϊόντα μην κρύβοντας το εκπληκτικό της σώμα, με τις παρακάτω εικόνες να μιλούν από μόνες τους.

Τα τελευταία χρόνια η Emrata έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην κορυφή του χώρου της μόδας. Το σαγηνευτικό της βλέμμα σε συνδυασμό με τις εκπληκτικές αναλογίες του σώματός της την έχουν απογειώσει με όλα και περισσότερες διαφημιστικές καμπάνιες να πραγματοποιούνται με εκείνη ως κεντρικό πρόσωπο. Η Έμιλι ξέρει να “προκαλεί” με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Δεν χρειάζεται να κάνει πολλά, μια φωτογραφία στο Instagram αρκεί!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments