Lifestyle

Νώντας Παπαντωνίου: Η νέα του σχέση έχει άρωμα… GNTM

Νώντας Παπαντωνίου: Η νέα του σχέση έχει άρωμα… GNTM
Νώντας Παπαντωνίου: Με μια φωτογραφία επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε σχέση με παίκτρια από το ριάλιτι μοντέλων.

Νώντας Παπαντωνίου: Φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το χωρισμό του με την Ιωάννα Τούνη ο Νώντας Παπαντωνίου, αφού έχει ήδη βρει την επόμενη του σχέση, η οποία δεν είναι άλλη από την Ασημίνα Χαρίτου, την καυτή κοκκινομάλλα – μέλος των λεγόμενων FF – του GNTM, η οποία βρίσκεται πλέον εκτός παιχνιδιού.

Ο χωρισμός με την Τούνη

Τον περασμένο Αύγουστο η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσω Instagram τον χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου (που παρεμπιπτόντως έχει συμφωνήσει με τον Ερμή Αγιάς Λάρισας, τη νεοφώτιστη ομάδα της Basket League).

Η εξέλιξη αυτή ήταν απρόσμενη δεδομένου ότι το ζευγάρι μόλις είχε επιστρέψει από ρομαντικό ταξίδι στο εξωτικό Μπαλί. Και όπως φαίνεται ο χωρισμός δεν ήταν βελούδινος, όπως αποκάλυψε η ίδια η Ιωάννα Τούνη. Όταν ρωτήθηκε από διαδικτυακή της φίλη, αν διατηρεί επαφές με τον Παπαντωνία η Τούνη απάντησε:

«3/5 από τα μηνύματα που διαβάζω, με ρωτάτε για τον χωρισμό μου. Ναι! είναι οριστικός και αμετάκλητος. Έχουν συμβεί κάποια πράγματα και δεν γινόταν να είμαστε μαζί… Έχουμε περάσει και πολλά όμορφα ωστόσο και θέλω να κρατάω αυτά! Για να απαντήσω και στην ερώτηση και να κλείσουμε με αυτό το θέμα, δεν μιλάμε πια και από όσο είδα με έχει μπλοκάρει και στο Instagram. Ωστόσο εάν συναντηθούμε έξω κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να πιστεύω πως θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε».

Η ανακοίνωση του χωρισμού ήρθε από την ίδια, και μάλιστα, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, καθώς ερωτήθηκε πολλές φορές για την αιτία της απουσίας του αγαπημένου της από τους εορτασμούς των γενεθλίων της.

Μεταξύ άλλων η ξανθιά καλλονή ανέφερε: «Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες. Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ».

Η νέα του σχέση 

Χθες πάντως, ο Νώντας Παπαντωνίου στην ουσία επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Ασημίνα, αφού πόσταρε φωτογραφία, η οποία αποκαλύπτει το… ξενύχτι του για να δει την αγαπημένη του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments