Video

Αντίνοος Αλμπάνης: Δεν θέλω να μπερδεύω καθόλου το κομμάτι της δουλειάς με το κομμάτι της ζωής μου

Αντίνοος Αλμπάνης: Δεν θέλω να μπερδεύω καθόλου το κομμάτι της δουλειάς με το κομμάτι της ζωής μου
Αντίνοος Αλμπάνης: Για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του μίλησε ο ηθοποιός.

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και ο Νίκος Μουτσινάς τον υποδέχτηκε θερμά. Οι δυο τους συζήτησαν για πολλά, όπως και για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, μια δύσκολη περίοδο της ζωής του που όμως επέλεξε να συνεχίζει να εργάζεται κανονικά. “Δεν θέλω να μπερδεύω καθόλου το κομμάτι της δουλειάς με το κομμάτι της ζωής μου. Αν αρχίσω να πιστεύω πως κάπως κούμπωσαν αυτά, θα αρχίσω να τρελαίνομαι.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα από τη δική μου περιπέτεια, θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να μπω σε μια διαδικασία απομόνωσης και εγκλεισμού. Να πω ότι κλείνω τα παράθυρα, τις πόρτες και μένω στο σπίτι να το ζω μόνος μου όλο αυτό το πράγμα. Με βοήθησε πάρα πολύ το κείμενο σε αυτό το κομμάτι να αντιμετωπίσω αλλιώς την κατάσταση και να πω ότι δεν θα μείνω στο σπίτι και θα κάνω το ακριβώς αντίθετο. Θα βγω έξω, θα δουλέψω, θα κάνω ότι έκανα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Νίκο Μουτσινά, πήρε μέρος σε ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι της εκπομπής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments