Ελλάδα

“Πάρτυ” στο twitter για τη Black Friday

“Πάρτυ” στο twitter για τη Black Friday
Black Friday: Η φρενίτιδα της σημερινής ημέρας με τη διαφήμιση των καταστημάτων και τις εκπτώσεις αυτών προκαλεί εύλογα αντικείμενο συζήτησης στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Black Friday: Η σημερινή ημέρα αποτελεί τα τελευταία χρόνια θεσμό για τα καταστήματα. Ένα έθιμο που ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής επεκτάθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη. Στη χώρα μας, η Black Friday “ξεζουμίζεται”, καθώς όλο και περισσότερες υπηρεσίες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός κάνοντας εκπτώσεις κυριολεκτικά στα πάντα. Από καταστήματα με ρούχα μέχρι φαρμακεία και από πρατήρια καυσίμων μέχρι κομμωτήρια.

Το… έθιμο έφτασε στα “αυτιά” μέχρι και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων η οποία ανακοίνωσε εκπτώσεις στα συνδρομιτικά πακέτα.

Ακολουθεί η επίμαχη ανακοίνωση: «Η Ένωση Iδιοκτητών Ελλάδος, κεντρικό σωματείο της ΠΟΜΙΔΑ ανακοινώνει ότι στα πλαίσια των εφετεινών ” Black Friday” και “Cyber Monday”, θα προσφέρει και πάλι για λίγες ημέρες τη δυνατότητα στα μέλη της να ανανεώσουν τη συνδρομή τους, και σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων να γίνουν μέλη της, με μόνον 25 ευρώ για το έτος 2020 (αντί 40€), και τις συνδρομές επομένων ετών με μόνον 20 ευρώ (αντί 25€) ετησίως!»

Όπως ήταν δεδομένο, η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους λάτρεις των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Το Twitter σχολιάζει ποικιλοτρόπως και εμείς σας παραθέτουμε μερικά από τα απολαυστικά σχόλια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments