Lifestyle

Kylie Minogue και… μύρισαν Χριστούγεννα

Kylie Minogue και… μύρισαν Χριστούγεννα
Η 51χρονη σούπερ σταρ φόρεσε το καλσόν - απόλυτο trend των φετινών Χριστουγέννων και... έφερε τις γιορτές μια ώρα αρχύτερα.

Kylie Minogue κυρίες και κύριοι. Ένα όνομα, μια ιστορία. Πραγματικά ένα από τα ονόματα που θα μας έρχονταν στο μυαλό αν ακούγαμε τη φράση “διαχρονική αξία” σίγουρα θα ήταν αυτό της Kylie Minogue. Η ξανθιά αισθησιακή τραγουδίστρια μπορεί να έχει φτάσει 51 χρονών, αλλά ακόμα και τώρα δεν χάνει τη γοητεία της και τη λάμψη της. Έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τα Χριστούγεννα, καθώς θεωρείται από πολλούς η “βασίλισσα των Χριστουγέννων”.

Δε θα μπορούσε λοιπόν να απέχει από το απόλυτο trend των Χριστουγέννων, για το οποίο μάλλον ευθύνεται η Katie Holmes. H Katie έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα μαύρο σατέν φόρεμα Saint Laurent. Το σημείο συζήτησης στο ντύσιμό της όμως ήταν το πουά διαφανές καλσόν που φορούσε με αυτό. Σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι μαύρες, μυτερές γόβες το look της ήταν μια εύκολη να αναπαραχθεί ιδέα, για την επερχόμενη Χριστουγεννιάτικη σεζόν.

Τώρα, η Kylie Minogue επιβεβαίωσε ότι το πουά καλσόν είναι πραγματικά το αξεσουάρ της φετινής εορταστικής σεζόν. Για την εμφάνισή της στο The Graham Norton Show το Σαββατοκύριακο, η 51χρονη τραγουδίστρια φόρεσε ένα επίσης πουά Balmain μίνι φόρεμα, σε συνδυασμό με το αντίστοιχο καλσόν. Ολοκλήρωσε το γιορτινό look της, με μια πινελιά ασημένιας λάμψης στα παπούτσια της.

Όπως καταλαβαίνετε, αφού το έβαλε και η Kylie είναι επίσημο. Χριστούγεννα Χριστούγεννα ευτυχισμένα, δε γίνονται δε γίνονται χωρίς καλσόν πουά.

Ας θυμηθούμε κάποιες φωτογραφίες της αλλά και ένα από τα πιο αισθησιακά video clip όλων των εποχών:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments