Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Η τελειότητα προσωποποιημένη

Χριστίνα Μπόμπα: Η τελειότητα προσωποποιημένη
Χριστίνα Μπόμπα: Η μελαχρινή καλλονή που μετά το Instagram φιλοδοξεί να κατακτήσει και την ελληνική τηλεόραση.

Χριστίνα Μπόμπα: Έγινε γνωστή από ένα τηλεοπτικό σποτ. Μια διαφήμιση μικρής διάρκειας η οποία ήταν αρκετή να την βάλει εντάξει στο lifestyle και σήμερα να την διατηρεί σταθερά στην κορυφή. Η ομορφιά της Χριστίνας Μπόμπα είναι κάτι που δύσκολα θα σε κάνει να την αγνοήσεις. Το σαγηνευτικό της βλέμμα σε συνδυασμό με τις τέλειες αναλογίες του σώματός της έχουν καταφέρει να αναστενάξουν τα κλικ, με τις φωτογραφήσεις να βρίσκονται σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων και των δύο φίλων.

O τυχερός της υπόθεσης είναι βέβαια ο Σάκης Τανιμανίδης, με τον Έλληνα παρουσιαστή να βρίσκεται πλάι της τα τελευταία χρόνια. Από την κοινή διαμονή τους σε εξωτικά νησιά λόγω Survivor μέχρι την κοινή τους ζωή στην πρωτεύουσα και πορεία στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα μπορούσε να μην δοκιμάσει στο γυαλί. Η παρουσία της στο “The Voice” για την ώρα δεν κερδίζει και τις καλύτερες κριτικές ωστόσο η 31χρονη κάθε επεισόδιο προσπαθεί να φανεί όλο και καλύτερη στοχεύοντας στο ιδανικό αποτέλεσμα.

Το δυνατό στοιχείο της είναι η ομορφιά της και η σαγηνευτική της ματιά, την οποία σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να τονίσει. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως αυτή την εποχή φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του ανδρικού πληθυσμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments