Video

Αλβανία: Πανικός σε αγώνα μπάσκετ – Παίκτης γρονθοκόπησε διαιτητή [vid]

Αλβανία: Πανικός σε αγώνα μπάσκετ – Παίκτης γρονθοκόπησε διαιτητή [vid]
Αλβανία: Σε ρίνγκ μετατράπηκε γήπεδο μπάσκετ στη γείτονα χώρα, με παίκτη της μίας ομάδας να επιτίθεται στον διαιτητή χτυπώντας τον με μανία έπειτα από ένα σφύριγμα εις βάρος του.

Αλβανία: Με φυλάκιση έως και πέντε χρόνια κινδυνεύει 34χρονος μπασκετμπολίστας έπειτα τα βάναυσα χτυπήματα που πραγματοποίησε εις βάρος διαιτητή. Η απόφαση του άρχοντας της αναμέτρησης να δώσει τεχνική ποινή στον παίκτη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του, η οποία έφθασε στην χειροδικία, με τον διαιτητή να πέφτει στο έδαφος δεχόμενος τα δεκάδες χτυπήματα.

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν σε αγώνα μπάσκετ για το αλβανικό πρωτάθλημα, καθώς 34χρονος μπασκετμπολίστας γρονθοκόπησε τον διαιτητή της αναμέτρησης. Η εικόνα κάνει τον γύρω του κόσμου, με τον παίκτη να κινδυνεύει ακόμη και με πέντε χρόνια φυλάκιση, μιας και πλέον η υπόθεση του βρίσκεται στη δικαιοδοσία των δικαστικών αρχών της Αλβανίας.

Όλα έγιναν όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε τεχνική ποινή έπειτα την αντίδραση του Ντάλιου σε ένα φάουλ που έκανε. Ο μπασκετμπολίστας αφού στην  αρχή επιτέθηκε λεκτικά στον διαιτητή στη συνέχει κινήθηκε εναντίον του χτυπώντας τον με μανία στη θέα των συμπαικτών του της αντιπάλου ομάδας και πολύ περισσότερο σε αυτή παιδιών που βρίσκονταν στο κλειστό γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ο διαιτητής βρέθηκε στο παρκέ από τα χτυπήματα του Ντάλιου και γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην παρέμβαση των άλλων διαιτητών αλλά και των υπολοίπων παιχτών. Στον Ντάλιου, ο οποίος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, επιβλήθηκε απαγόρευση δια βίου από τους αγώνες μπάσκετ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments