Video

GNTM: Λυδία Κατσανικάκη και Γιάννης Σπαλιάρας είναι ζευγάρι; [vid]

GNTM: Λυδία Κατσανικάκη και Γιάννης Σπαλιάρας είναι ζευγάρι; [vid]
GNTM: H πρώην παίκτρια του GNTM, Λυδία Κατσανικάκη εμφανίστηκε στο πλευρό του Γιάννη Σπαλιάρα στο θέατρο Λαμπέτη.

GNTM: Η κοινή εμφάνιση της Λυδίας Κατσανικάκη με τον Γιάννη Σπαλιάρα πυροδότησε πολλές φήμες! Οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, κατέφτασαν μαζί στο θέατρο Λαμπέτη για την πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά. Όταν ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους για την κοινή τους εμφάνιση είπαν ότι συναντήθηκαν στην… είσοδο. Ωστόσο, στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι μετά την παράσταση, η βραδιά της Λυδίας και του Γιάννη συνεχίστηκε σε εστιατόριο σούσι μαζί με παρέα. Ο δημοσιογράφος επιμένει πώς κάτι «ύποπτο» συμβαίνει εδώ….

Ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», η Λυδία ανέφερε πως δε θα ασχοληθεί παραπάνω με τον χώρο του modelling, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα της στην υποκριτική, με την οποία και καταπιάνεται από πολύ μικρή. Ακόμη, είπε ότι είχε πρόταση για να ξαναμπεί στο GNTM και πρόβλεψε τη νικήτρια, η οποία κατά τη γνώμη της θα είναι η Άννα Μαρία. «Το πιστεύω ότι θα κερδίσει η Άννα Μαρία και το θέλω κιόλας», είπε χαρακτηριστικά η Λυδία.

Σύμφωνα με το tlife.gr, η Λυδία του GNTM βρέθηκε στο και αφού αποκάλυψε πως ο Νίκος ήταν δάσκαλός της στη σχολή θεατρικών σπουδών, ανέφερε πως τώρα πια σκέφτεται μόνο την υποκριτική.

Η Λυδία Κατσανικάκη, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή επειδή  αντιμετωπίζει τη νόσο της αλωπεκίας, ήταν μία από τις κοπέλες που δε δέχτηκε την πρόταση του GNTM για να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ο λόγος ήταν ότι η πρώην διαγωνιζόμενη αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, αφήνοντας το μόντελινγκ για την υποκριτική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments