Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με δυο αλλαγές στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Με δυο αλλαγές στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Λίγες αλλαγές ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν και οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη για να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Ο Ολυμπιακός έπαιξε μεσοβδόμαδα ένα απαιτητικό παιχνίδι με την Τότεναμ για τους ομίλους του Champions League. Ωστόσο δεν υπάρχει η πολυτέλεια για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να σκέφτονται το ματς του Λονδίνου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει περιορισμένο ροτέισον στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, σε σχέση με το αρχικό σχήμα που παρέταξε την Τρίτη στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν έδειξε κάτι στις δοκιμές που έκανε αυτή την εβδομάδα, όμως θεωρείται σίγουρο πως θα κάνει τουλάχιστον δύο αλλαγές.

Που θα γίνουν οι αλλαγές

Η μία από αυτές αφορά το κέντρο της άμυνας, εκεί όπου θα αγωνιστεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αντί του Γιασίν Μεριά. Εφόσον υπάρξει δεύτερη αλλαγή, αυτή θα εξαρτηθεί και από το σχήμα με το οποίο θα επιλέξει να παρατάξει ο κ. Μαρτίνς την ομάδα του κόντρα στον «Δικέφαλο του βορρά».

Αν οι Πειραιώτες παίξουν με 4-2-3-1, τότε τη θέση του Μαντί Καμαρά θα πάρει ο Ματιέ Βαλμπουενά και θα αγωνιστεί πίσω από τον Ελ Αραμπί. Αν όμως οι «ερυθρόλευκοι» παραταχθούν με 4-3-3, τότε δεν θα υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή σε πρόσωπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments