Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα ο κεντρικός μέσος

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα ο κεντρικός μέσος
Παναθηναϊκός: Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν θέσει σαν μεταγραφική προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ.

Παναθηναϊκός: Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι “πράσινοι” έκαναν αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Αρκετές από αυτές δεν μπορούν να θεωρηθούν επιτυχημένες. Ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά και οι άνθρωποι της ομάδας καταστρώνουν τα σχέδια τους προκειμένου να ενισχυθούν σε θέσεις που πονάνε. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ασχολήθηκε για μεγάλο διάστημα με την απόκτηση ενός χαφ, αλλά λίγους μήνες αργότερα ψάχνει και πάλι μέσο.

Αυτή είναι η πρώτη ανάγκη του «τριφυλλιού» για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού δεν γίνεται να βγει το υπόλοιπο της χρονιάς μόνο με τους Κουρμπέλη και Δώνη δεδομένου ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής οι Φάουστο, Αλεξανδρόπουλος και Νούνιες.

Εκτός από τον δημιουργικό χαφ, ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα κινηθεί για ένα εξτρέμ και έναν σέντερ φορ. Ο Τσάβι Ρόκα θα παρουσιάσει τους υποψήφιους στον Γιώργο Δώνη και από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν από κοινού για τις κινήσεις που θα γίνουν.

Εμάνουελ Ινσούα: Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό – Έντονο ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερα δεμένος με τον Παναθηναϊκό και αποφασισμένος να παραμείνει σε αυτόν, παρά τις«σειρήνες» που φτάνουν στα αυτιά του, είναι ο αριστερός οπισθοφύλακας του Τριφυλλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αργεντινό μπακ.

Ο Εμάνουελ Ινσούα όμως δεν φαίνεται να δελεάζεται από το αρκετά καλό συμβόλαιο που φέρεται διατεθειμένος να του προσφέρει ο «Δικέφαλος του Βορρά» και θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Το τριφύλλι έχει κάνει ήδη διερευνητικές επαφές με τον μάνατζερ του Ινσούα, μετά τις οποίες ο Αργεντινός έχει δηλώσει στο περιβάλλον του ότι είναι αρκετά ικανοποιημένος και με μια μικρή αύξηση στις αποδοχές του θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά άτομα του στενού κύκλου του Ινσούα αναφέρουν ότι ο Αργεντίνος έχει δηλώσει ότι δεν έφυγε στα δύσκολα και δεν πρόκειται να το κάνει τώρα που η ομάδα κάνει μια σημαντική προσπάθεια. Οι εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του να αναμένονται με την άφιξη του εκπροσώπου του πριν τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments