Ελλάδα

Πρώην προπονητής του Εδεσσαϊκού έγινε διοικητής νοσοκομείου

Πρώην προπονητής του Εδεσσαϊκού έγινε διοικητής νοσοκομείου
Ο πρώην προπονητής του Εδεσσαϊκού Γιάννης Ανδρίτσος διορίστηκε από την Νέα Δημοκρατία να αναλάβει διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για τους διορισμούς της Νέας Δημοκρατίας στα νοσοκομεία. Λίγες μέρες μετά το θέμα με τον 80χρονο, ο διορισμός διοικητή σε νοσοκομείο έγινε και πάλι viral. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Ανδρίτσος διορίστηκε να αναλάβει τη διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ» το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό έφερε στην δημοσιότητα μία μακροσκελή λίστα με βιογραφικά, προσόντα και κομματικές διασυνδέσεις πάνω από 60 διορισμένων διοικητών. Σε αυτή βρίσκονται παραδείγματα συνεργατών υπουργών, τοπικών στελεχών και υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι διορίστηκαν είτε σε θέση διοικητή ή αναπληρωτή διοικητή, σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο είτε της Αθήνας, είτε της περιφέρειας.

Από τον Εδεσσαϊκό στο Νοσοκομείο

Μία από τις περιπτώσεις που προκαλεί αίσθηση είναι αυτή του Γιάννη Ανδρίτσου, ο οποίος είναι πρώην προπονητής του Εδεσαϊκού και διορίστηκε νέος διοικητής στο Νοσοκομείο του Κιλκίς. Θέμα για συζήτηση μεταξύ άλλων εκτός από την συγκεκριμένη περίπτωση αποτελούν τόσο η τοποθέτηση του κουμπάρου του βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια Γρηγόρη Χάτσιου στο Νοσοκομείο της Καστοριάς, αλλά και αυτή του Τάσου Τσαχουργιαννίδη στο Νοσοκομείο της Κω ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει ακραίους χαρακτηρισμούς για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στα νησιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments