Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ένταση και συμπλοκές έξω από τα αποδυτήρια του «δικεφάλου»

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ένταση και συμπλοκές έξω από τα αποδυτήρια του «δικεφάλου»
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ένταση σημειώθηκε έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ με οπαδούς να συγκρούονται με την αστυνομία.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Με προβλήματα ξεκίνησε το ντέρμπι κορυφής για την 12η αγωνιστική της Super League. Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε  στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 18:00, όμως το πούλμαν δεν έφτασε στην είσοδο των αποδυτηρίων του γηπέδου όπως συνηθίζεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε βλάβη στην πύλη με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση 15 λεπτών.

Μετά τις απαιτούμενες διαβουλεύσεις τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ βγήκαν από το πούλμαν και περπάτησαν μέχρι τα αποδυτήρια. Στο μέσο της διαδρομής, όμως, και συγκεκριμένα έξω από την αίθουσα Τύπου του γηπέδου, υπήρχαν πάνω από 20 οπαδοί του Ολυμπιακού που φώναξαν κάποια συνθήματα.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις με ασπίδες και γκλοπ και τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει πολύ ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς και στους αστυνομικούς. Όταν η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια, το ξύλο συνεχίστηκε ανάμεσα στην αστυνομία και τους οπαδούς, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments