Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Αυτά έδειξε στους παίκτες του πριν τον ΠΑΟΚ

Πέδρο Μαρτίνς: Αυτά έδειξε στους παίκτες του πριν τον ΠΑΟΚ
Πέδρο Μαρτίνς: Τα πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού για να περιορίσει τον ΠΑΟΚ.

Πέδρο Μαρτίνς: Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα μεγάλο παιχνίδι για την μάχη του τίτλου. Θυμίζουμε ότι οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες στην πρώτη θέση και μια νίκη θα δώσει προβάδισμα σε όποια ομάδα πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Ολυμπιακός σαν γηπεδούχος έχει ένα πλεονέκτημα καθώς έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του άφησαν πίσω το παιχνίδι με την Τότεναμ και σκέφτονται μόνο αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του μεγάλου ντέρμπι, έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του. Η ανάλυση αφορούσε τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Με τον Μαρτίνς να αναλύει τα δυνατά και αδύναμα σημεία του αντιπάλου του Ολυμπιακού, κάνοντας παρατηρήσεις για κάθε περίπτωση.

Αυτούς ξεχώρισε ο Μαρτίνς

Οι φάσεις αφορούσαν και την άμυνα και την επίθεση του ΠΑΟΚ και προέρχονταν από όλα τα φετινά παιχνίδια του Δικεφάλου. Και τα ευρωπαϊκά του Αυγούστου, αλλά και τα υπόλοιπα. Ενώ ο Πορτογάλος στάθηκε πολύ στον τρόπο με τον οποίο έπαιξε ο Δικέφαλος κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Ο Μαρτίνς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Αμπελ Φερέιρα επιλέγει να «φορτώνει» πολύ την αριστερή του πλευρά, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται τις καλές προωθήσεις και σέντρες του Γιαννούλη. Ζήτησε, μάλιστα, προσοχή και επιθετική αντιμετώπιση των προσπαθειών του Δικεφάλου από αριστερά, αλλά και μεγάλη προσοχή στην «αδύναμη πλευρά», καθώς ο Λημνιός εκμεταλλεύεται την ανισορροπία της άμυνας και το κενό που δημιουργείται δεξιά και μπαίνει ως «κρυφός» κυνηγός. Ενώ εξήγησε ότι ο Σφιντέρσκι δεν πρέπει να γυρίσει με πρόσωπο στο τέρμα και γενικώς δεν πρέπει να πάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή.

Ο Μαρτίνς περιμένει ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει να πιέσει από το πρώτο λεπτό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ότι θα τοποθετηθεί ψηλά στο γήπεδο, τουλάχιστο για τα πρώτα λεπτά, με σκοπό να εκπλήξει τον Ολυμπιακό. Και για αυτόν τον λόγο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι πολύ προσεκτικοί στην κυκλοφορία της μπάλας. Καθώς, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, «αν περάσουμε το πρέσινγκ τους, θα έχουμε χώρο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments