Ελλάδα

“Γαλλικά” στο δημοτικό συμβούλιο Γορτυνίας: “Τι λέει αυτό το αρ….;” [vid]

“Γαλλικά” στο δημοτικό συμβούλιο Γορτυνίας: “Τι λέει αυτό το αρ….;” [vid]
Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας, με τον πρώην δήμαρχο να έχει έντονη αντιπαράθεση με ύβρεις με δημοτικό σύμβουλο.

Εκτός ορίων βγήκε ο καυγάς στο δημοτικό συμβούλιο, με αφορμή την αντίδραση πρώην δημάρχου στην κριτική που δέχθηκε, με τον ίδιο να έρχεται σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με δημοτικό σύμβουλο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «arcadiaspot.gr, ο καυγάς ξεκίνησε κατά τη διάρκειας της συζήτησης για το θέμα των σχαρών για τα όμβρια στην πλατεία της Βυτίνας και την τοποθέτηση επιχειρηματία ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν έκανε σωστά το έργο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερα προβλήματα.

Εκείνη τη στιγμή πήρε τον λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Δημάκος, που είπε ότι ο πρώην Δήμαρχος δεν κοιτούσε τα έργα αλλά το «ψητό». Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην δημάρχου Γιαννόπουλου, που ανέφερε: «τι λέει αυτό το αρ……;» ξεσηκώνοντας με την έκφρασή του τους παριστάμενους. Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην δημάρχου Γιαννόπουλου, που ανέφερε: «τι λέει αυτό το αρ……;» ξεσηκώνοντας με την έκφρασή του τους παριστάμενους.

Ο κ. Γιαννόπουλος δεν ανακάλεσε τα λεγόμενα του και η συνεδρίαση διεκόπη για κάποια λεπτά. Όταν πλέον ξανάρχισε η συνεδρίαση, ο κ.Γιαννόπουλος είπε: «και για εσάς θα λένε μεθαύριο ότι κοιτάζετε το ψητό». «Δεν έχω να ζητήσω συγγνώμη για τίποτα, «ψητό» εννοούσα το έργο, αλλά αν νομίζατε κάτι άλλο όποιος έχει τη μύγα…», ήταν η απάντησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments