Lifestyle

Η Τραϊάνα Ανανία είναι single [vid]

Η Τραϊάνα Ανανία είναι single [vid]
Μετά το χωρισμό της από τον πρωταθλητή του kickboxing Γιώργο Γκροπάι η σέξι Θεσσαλονικιά δηλώνει μόνη στην προσωπική της ζωή.

Ενώ η επαγγελματική ζωή της Τραϊάνας Ανανία βρίσκεται σε άνοδο, στα προσωπικά της η ηθοποιός δηλώνει single. Η πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά “Κρατάς Μυστικό” που παίζεται στον Alpha, έχει αφοσιωθεί στη δουλειά της και μόνο. Το κορίτσι από τα Πετράλωνα περνάει χρόνο με τους φίλους της και περνάει και μόνη της καλά, αφού μετά τον χωρισμό της από τον πρωταθλητή του kickboxing Γιώργο Γκροπάι η σέξι Θεσσαλονικιά δεν έχει βρει κάποιον άνδρα για να την εντυπωσιάσει.

Όπως αναφέρει η reallife αν και κάποια δημοσιεύματα την ήθελαν ζευγάρι με τον φίλο της Ιάκωβο Πρασάκη εκείνη εκμυστηρεύεται στους φίλους της ότι: “επικρατεί ησυχία στα προσωπικά μου”. Το κορίτσι που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο με το “καυτό” τσιφτετέλι της στην εκπομπή “Στην υγειά μας” ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ιασμός “Βασίλης Διαμαντόπουλος”. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά “Συμμαθητές” ενώ φέτος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά “κρατάς μυστικό”.

Ας θυμηθούμε το τσιφτετέλι που αναστάτωσε την Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments