Lifestyle

Πάνος Ζάρλας: Η μητέρα του επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του σε νυχτερινό κέντρο [vid]

Πάνος Ζάρλας: Η μητέρα του επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του σε νυχτερινό κέντρο [vid]
Έξι μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και η μητέρα του επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του σε νυχτερικό κέντρο.

Ανάμεσα στους πελάτες του νυχτερινού κέντρου «Εμπατή» που χθες το βράδυ διασκέδαζαν με την ψυχή τους χορεύοντας και τραγουδώντας, ήταν και μια ξανθιά γυναίκα ντυμένη στα μαύρα και με μελαγχολική διαθεση. Η Στέλλα Νικολάου, μητέρα του Πάνου Ζάρλα, του νέου που έγινε γνωστός μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι «Power of love» και έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα πριν από ακριβώς εξι μήνες, επέλεξε να βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο το συγκεκριμένο βράδυ, λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο του γιου της, για να τιμήσει τη μνήμη του με τον τρόπο που η ίδια αισθανόταν και επιθυμούσε.

Να ακούσει το τραγούδι «Άγγελέ μου», όπως το διασκεύασε ο ράπερ Tus στη μνήμη του παιδιού της, με τη συγκατάθεση της οικογένειας. «Πες μου ποιος είναι ο μόνος τρόπος για να σμίξουμε ποιος, περίμενέ με ώσπου να γίνω και εγώ Άγγελος αλλιώς» τραγουδούσε ο Tus πάνω στην πίστα, ενώ η μητέρα του Πάνου Ζάρλα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση μοιραζόταν τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Στο συγκεκριμένο κέντρο εργάστηκε ο εκλιπών μετά τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι. Χθες λιγοστοί στενοί φίλοι και συνεργάτες του Πάνου Ζάρλα ήταν στο τραπέζι της μητέρας του, που θέλησε να περάσει αυτό το βράδυ στο χώρο όπου δούλευε ο γιος της, αλλά και να ακούσει το τραγούδι του.

Μερικές ώρες πριν, συγγενείς και φίλοι του Πάνου Ζάρλα βρέθηκαν στο ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην Πανόρμου για το μνημόσυνο των έξι μηνών από τον θάνατό του. Ουδείς μπορούσε να πιστέψει ότι ο Πάνος δεν ήταν ανάμεσά τους. Τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου, ο άτυχος νέος μπήκε με τη μηχανή του στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού. Λίγη ώρα πριν είχε σβήσει την τούρτα των γενεθλίων του, καθώς έκλεισε τα 28 χρόνια. Για άγνωστους μέχρι σήμερα λόγους, έχασε τον έλεγχο της μηχανής, έπεσε στα κιγκλιδώματα και σκοτώθηκε ακαριαία.

Χθες τα ξημερώματα, την ώρα περίπου που σκοτώθηκε ο 28χρονος, η μητέρα του ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του και έγραψε «Έφυγες νωρίς… και είχα τόσα να σου πω», βάζοντας emoji τον αετό. Μια προσευχή και έναν αετό ανέβασε story στο λογαριασμό της στο Instagram και η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία γνωρίστηκε στο “Power of love”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments