Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τηλεοπτική πρόταση on air στην Γερμανού

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τηλεοπτική πρόταση on air στην Γερμανού
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε πρόταση στην Ναταλία Γερμανού να παρουσιάσουν μαζί μια εκπομπή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η παρουσιάστρια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και επιφύλαξε μία πρόταση έκπληξη on air στην Ναταλία Γερμανού. Συγκεκριμένα η Γερμανού ρώτησε την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πες ότι σου δίνουν εκπομπή πρωινή και μάλιστα Σαββατοκύριακο γιατί ο Νίκος Μάνεσης θα κάνει ακόμα πιο πρωινή 7 με 10 και το 10 με 12 θα το κάνεις εσύ Σταματίνα με ένα άτομο ακόμα»! Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή της απάντησε: «Θέλεις να την κάμουμε μαζί;»!

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο και την απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και αποφοίτησε λίγα χρόνια μετά. Το 2000 ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μακεδονία TV όπου ασχολούνταν με το διεθνές ρεπορτάζ. Από το 2002 μέχρι το 2005 δούλεψε στον μουσικό τηλεοπτικό σταθμό MAD TV όπου παρουσίαζε εκπομπές μουσικού και lifestyle περιεχομένου.

Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην πρωινή εκπομπή του STAR, “Όλα Καλά”. Τον Σεπτέμβριο του 2006 ξεκίνησε να παρουσιάζει τη δική της ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στο ALTER μαζί με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Παππά. Η εκπομπή διακόπηκε μετά από τρεις εβδομάδες προβολής. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην lifestyle εκπομπή “Πολύ μπλα μπλα” στο ALTER. Τις σεζόν 2007-2009 παρουσίασε μαζί με τον Βασίλη Δρυμούση την εκπομπή “Showbiz News” στο ίδιο κανάλι ενώ τη σεζόν 2009-2010 παρουσίασε την τέταρτη σεζόν της εκπομπής “TV Weekend”. Μετά την αποχώρηση της Φαιής Σκορδά από το ALTER ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής “Πολύ μπλα μπλα” τις σεζόν 2010-2012 μέχρι το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού. Τη σεζόν 2011-2012 συμμετείχε στο χορευτικό talent show του ANT1, “Dancing on ice” κερδίζοντας την 7η θέση.

Τη σεζόν 2012-2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για την παρουσίαση της εκπομπής “Fthis TV”.Από το Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή infotainment εκπομπή “Happy Day στον Alpha”. Στις 11 Οκτωβρίου 2018 βραβεύτηκε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας και Τηλεόρασης New Media Studies by Stamatis Malelis.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments