Ελλάδα

Ίλιον: Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού αγοριού που βρήκε ασφυκτικό θάνατο

Ίλιον: Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού αγοριού που βρήκε ασφυκτικό θάνατο
Ίλιον: Πώς έγινε η ανείπωτη τραγωδία και πώς το αγοράκι παγιδεύτηκε στον αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο, περιγράφει ο πατέρας του παιδιού.

Ίλιον: Συντετριμμένος, ο πατέρας του δυόμισι ετών αγοριού που βρήκε ασφυκτικό θάνατο παγιδευμένο σε αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού, μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον, περιγράφει πως έγινε η ανείπωτη τραγωδία.

“Εχθές Κυριακή κάναμε γενική καθαριότητα στο σπίτι, η μαμά του άνοιξε το κρεβάτι καθώς υπάρχει αποθηκευτικός χώρος από κάτω. Το μωρό μας ανακάλυψε την τρύπα αυτή και έπαιζε όλη την ημέρα, έμπαινε και έβγαινε και έπαιζε κρυφτό, ο μηχανισμός του κρεβατιού ήταν ανοιχτός, δεν υπήρχε κάποιος κίνδυνος” λέει στο newsit.gr ο πατέρας του αγοριού που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο την ζωή του στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον.

Για να συνεχίσει: “Το απόγευμα που τελείωσε με τις δουλειές η μαμά του, το άφησε 50 πόντους ανοιχτό καθώς χρειάζεται δύναμη για να κλείσει το κρεβάτι. Περίπου 8-9 η ώρα κοιμηθήκαμε όλοι μαζί στο σαλόνι, κάποια στιγμή ξύπνησε και πήγε στην κρεβατοκάμαρα, είδε το κρεβάτι μισάνοιχτο και προφανώς στην προσπάθεια του να βγει τράβηξε έναν ιμάντα που υπάρχει στην κατασκευή και έκλεισε το κρεβάτι. Στις 5 η ώρα ξύπνησε η σύζυγός μου και αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν δίπλα μας ο γιος μας, έτσι έψαξε όλο το σπίτι, είδε ότι ήταν κλειστό το κρεβάτι και το άνοιξε, βρήκε το παιδί νεκρό από κάτω”.

Συνεχίζοντας την εξιστόρηση του εφιαλτικού περιστατικό στο σπίτι στο Ίλιον, ο πατέρας του αγοριού ξεσπά απαντώντας και σε όσα αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού:

“Ήρθε εδώ πέρα η πρόνοια, κάνανε έλεγχο και ήταν όλα σωστά. Έχω και μια πρώην σύζυγο, κατάλαβες… Δεν ξέρω τι λέει ο κάθε ένας… Ήρθε εδώ η πρόνοια, έκανε έλεγχο, δεν υπήρχε κανένα θέμα. Λες να υπάρχει πατέρας στην γη που να χάνει το παιδί του και στις 2-3 η ώρα να υπάρχει αμέλεια εφόσον κοιμάμαι; Υπάρχει ένας πρώην γάμος, δεν μπορώ να ξέρω ποιος σκαρφίστηκε αυτό και το έκανε, η διαδικασία έχει γίνει νομιμότατα, ήρθε η πρόνοια, είδε το σπίτι, είδε τα παιδάκια μου. Η απάντηση είναι εγγράφως στην πρόνοια και επίσημα”.

Το χρονικό της τραγωδίας

Άφωνοι έμειναν οι εργαζόμενοι ιδιωτικής κλινικής όταν είδαν μια μητέρα με το παιδί της στην αγκαλιά να μπαίνει μέσα και να καλεί αλλόφρων σε βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ήταν περίπου 5:40 σήμερα τα ξημερώματα η μητέρα μπήκε στην κλινική Ταξιάρχης στο Περιστέρι κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις 2,5 ετών αγοράκι της, ερχόμενη από το σπίτι στο Ίλιον. Η 35χρονη γυναίκα φώναζε στους γιατρούς: “Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου“. Το μωρό όμως δεν είχε τις αισθήσεις του και φαινόταν νεκρό. Κατέβηκε ο γιατρός, πήρε το μωρό και το πήγε για διάγνωση, αλλά λίγο αργότερα έμαθαν όλοι πως το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε στην κλινική.

Αμέσως, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, που ανέλαβε την υπόθεση, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του μικρού αγοριού ήταν ασφυκτικός. Πληροφορίες που ακόμα διερευνώνται, αναφέρουν πως το άτυχο αγοράκι έπαιζε κρυφτό με το αδερφάκι του και κρύφτηκε σε έναν κλειστό αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι τους στο Ίλιον και δυστυχώς εκεί το βρήκε η μητέρα του.  Τα ακριβή αίτια, πάντως, θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που διατάχθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments