Lifestyle

Σάκης Ρουβάς: Θα αναλάβει τα έξοδα παίκτριας του Voice με πρόβλημα υγείας

Σάκης Ρουβάς: Θα αναλάβει τα έξοδα παίκτριας του Voice με πρόβλημα υγείας
Σάκης Ρουβάς: Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι θα αναλάβει τα έξοδα μιας παίκτριας του Voice που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Σάκης Ρουβάς: Η Βάλια Δήμου ήταν μια από τις παίκτριες που εντυπωσίασαν τον γνωστό τραγουδιστή στα Blind auditions. Ο Σάκης Ρουβάς την πήρε στην ομάδα του, αλλά η παίκτρια στάθηκε άτυχη. Η νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «Who You Are» μαζί με τη Μαρίνα Μεμουσάι. Ωστόσο η Βάλια δεν μπόρεσε να τραγουδήσει καλά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα το πρόβλημα είναι στις φωνητικές χορδές της. Το πρόβλημά της ήταν γνωστό από το τρίτο «Knock out», στο οποίο η ίδια γνωστοποίησε την κατάσταση της υγείας της. Τότε ο Σάκης Ρουβάς της είχε πει: «Έχεις ένα σοβαρό θέμα στις φωνητικές χορδές και εγώ δεν θα ‘θελα να συνεχίσεις. Δεν θα ‘θελα γιατί είναι σαν να συναινώ στο να κάνεις κακό στον εαυτό σου. Εγώ δεν μπορώ να πάρω στα χέρια μου τη δική σου ζωή. Εντάξει; Ούτε να σου απαγορεύσω να κάνεις αυτό που θέλεις. Μπορώ να σου προτείνω και να σου πω τι πιστεύω». Η 25χρονη τραγουδίστρια είχε τονίσει τότε πως θέλει να συνεχίσει στο παιχνίδι και έτσι ο Σάκης Ρουβάς δέχθηκε να συνεχίσουν μαζί στα battles.

Η συγκινητική ανακοίνωση του Σάκη

Η πορεία της Βάλια στο «The Voice» τελείωσε με μια ανακοίνωση από τον Σάκη Ρουβά, που εξέπληξε τους πάντες. Ο τραγουδιστής και coach αφού άκουσε και πάλι τη Βάλια να δίνει τον καλύτερο της εαυτό πάνω στη σκηνή σε αυτό το battle, είπε: «Βάλια μου είσαι μια υπέροχη τραγουδίστρια. Πραγματικά πονάει η καρδούλα μου να σε ακούω έτσι να τραγουδάς. Θέλω να βρούμε ένα τρόπο να γίνεις καλά και μετά να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου, στις συναυλίες. Είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια. Θέλω να καταλάβεις πόσο πολύ μου αρέσεις. Έχοντας πει, λοιπόν, όλα αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα με τη φωνή σου».

Η Βάλια βούρκωσε και είπε: «Ναι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνω. Όταν μπορώ να το καλύψω» κι εκεί ακούσαμε τη συγκινητική ανακοίνωση του Σάκη: «Κι αν σου έλεγα ότι θα τα καλύψω εγώ, τι θα έκανες;», με τη νεαρή παίκτρια να απαντά άναυδη: «Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι θα μου προτείνατε κάτι τέτοιο. Θα ήταν υπέροχο, πραγματικά». Η συγκίνηση ήταν μεγάλη στο πλατό. Τελικά, στην επόμενη φάση του παιχνιδιού πέρασε η Μαρίνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments