Video

Ταϊλάνδη: Τρομακτικό ατύχημα σε λούνα παρκ [vid]

Ταϊλάνδη: Τρομακτικό ατύχημα σε λούνα παρκ [vid]
Ταϊλάνδη: Παραλίγο τραγωδία σε λούνα παρκ όταν παιδιά εσκφενδονίστηκαν από παιχνίδι με τον χειριστή να μην ασφαλίζει τα καθίσματα.

Ταϊλάνδη: Μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα βρέθηκαν παιδιά και γονείς σε λούνα παρκ της Ταϊλάνδης, όταν παιχνίδι εκσφενδόνισε παιδιά, καθώς δεν είχαν ασφαλιστεί οι θέσεις τους. Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων παιδιών που επέβαιναν στο παιχνίδι, με μια 13χρονη να σπάει το αριστερό της πόδι.

Περιστατικό που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία συνέβη σε ένα από τα μεγαλύτερα λούνα παρκ της Ταϊλάνδης, Μουάνγκ Λοπ Μπούρι, με το παιχνίδι «Crazy Wave» να σκορπά τον τρόμο. Όσοι βρέθηκαν κάτω από αυτό πίστεψαν πως οι επιβαίνοντες δεν θα γλίτωναν μιας και το ξεκίνημα του προκαλέσει την άσχημη πτώση τεσσάρων παιδιών.

Το ατύχημα συνέβη στο πλαίσιο εκδηλώσεων στο Μουάνγκ Λοπ Μπούρι. Όπως διαπιστώθηκε, ο χειριστής απλά ξέχασε να κλειδώσει τη μπάρα και δεν έκανε έλεγχο πριν βάλει μπροστά το μηχάνημα. Ως αποτέλεσμα, έξι άτομα πετάχτηκαν από τις θέσεις τους, και τέσσερα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και μια 13χρονη που έσπασε το αριστερό της πόδι. Βίντεο του ατυχήματος έκανε τον γύρω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments