Lifestyle

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: “Το ’89 απέρριψα πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου”

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: “Το ’89 απέρριψα πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου”
Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι στο παρελθόν του είχε γίνει μια δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό.

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Ύστερα από μεγάλο διάστημα, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του “Πρωινού” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. Ο τραγουδιστής μίλησε, μέσα σε όλα, για τις εκδηλώσεις θαυμασμού, τα δημοσιεύματα που τότε του είχαν κάνει εντύπωση αλλά και μια πρόταση “μαμούθ” που είχε απορρίψει το 1989!

“Εκατομμύρια, αν βγήκαν τότε που ήταν καλές εποχές, βγήκαν από τη δουλειά όχι από λαχεία. Με πολύ κόπο και πολύ ιδρώτα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, προσθέτοντας: “Πήγε φίλος μου στις Φιλιππίνες, παντρεύτηκε και άκουγε το “Lost in the night” εκεί. Αν είναι δυνατόν”. “Είχα σπουδάσει οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων, ασχολήθηκα για τέσσερα με πέντε χρόνια και μετά όμως με κέρδισε η μουσική γιατί έβγαλα και αυτό το περιβόητο “Lost in the night” με το οποίο πήγα σε όλο τον κόσμο” σημείωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Όσον αφορά στις κατακτήσεις που είχε στο γυναικείο φύλο, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος σημείωσε με χιούμορ πως “με κατακτούσαν, εγώ δεν κατακτούσα κανέναν. Θυμάμαι κάποτε είχα πέσει στον κόσμο και μου πήραν το ρολόι από το χέρι. Σταματάω λοιπόν τη συναυλία, λέω “παιδιά δεν ξέρω ποιος πήρε το ρολόι αλλά αν είναι κάποιος που το έχει ανάγκη και δεν έχει χρήματα του το κάνω δώρο, να το χαίρεται”. Εκεί γίνεται της κακομοίρας”.

“Τα παιδιά μου είναι πια 28 – 29, έχουν τις δουλειές τους. Ο γιος μου έχει καλή φωνή, τραγουδάει, γράφει. Την μικρή δεν την αφήσαμε να μπλέξει με την μουσική επειδή είναι και γυναίκα. Είναι λίγο πιο επικίνδυνα τα πράγματα για τις γυναίκες αν δεν έχουν καλή καθοδήγηση” δήλωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος. “Όταν τραγουδούσαμε όλη τη σεζόν, συνήθως πηγαίναμε και στη Θεσσαλονίκη. Όταν πήγα, λοιπόν, να τραγουδήσω μια χρονιά με τον Πασχάλη Τερζή βλέπω σε ένα περιοδικό πως εγκατέλειψα τη γυναίκα και τα παιδιά μου για να πάω στη Θεσσαλονίκη. Δηλαδή είναι αστεία, είναι για να κλαις” παραδέχθηκε με χαμόγελο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments