Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Το θέμα δεν είναι ο Διαματάρης, αλλά ο Μητσοτάκης, ως αρχιτέκτονας της πολιτικής εξαπάτησης

Αλέξης Τσίπρας: Το θέμα δεν είναι ο Διαματάρης, αλλά ο Μητσοτάκης, ως αρχιτέκτονας της πολιτικής εξαπάτησης
Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το ζήτημα του πτυχίου του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη και κατηγόρησε την κυβέρνηση, αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αλέξης Τσίπρας: «Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο…», σχολιάζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook, σχετικά με το ζήτημα του πτυχίου του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη, από το Πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ.

«Μετά τον διοικητή της ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, τους εκατοντάδες αποτυχημένους πολιτευτές και κομματάρχες που διόρισαν διοικητές στα δημόσια νοσοκομεία και το μαζικό γιουρούσι της ΝΔ στο Δημόσιο, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει απόλυτα και τον υφυπουργό του, κ. Διαματάρη, παρά την ομολογία του για το πλαστό βιογραφικό του», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Αλ. Τσίπρας και καταλήγει: «Έτσι επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ως ο αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας».

Κυβέρνηση πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας

Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο…Μετά τον διοικητή της ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, τους εκατοντάδες αποτυχημένους πολιτευτές και κομματάρχες που διόρισαν διοικητές στα δημόσια νοσοκομεία και το μαζικό γιουρούσι της ΝΔ στο Δημόσιο, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει απόλυτα και τον Υφυπουργό του, κ. Διαματάρη, παρά την ομολογία του για το πλαστό βιογραφικό του. Έτσι επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ως ο αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας.

Gepostet von Alexis Tsipras am Dienstag, 3. Dezember 2019

Αλέξης Τσίπρας: Ενίσχυση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία

Μήνυμα για την ανάγκη «ένταξης» και «κοινωνικής αποδοχής» στέλνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. «Τα άτομα με αναπηρία δίνουν καθημερινά τη μάχη της ένταξης στο κοινωνικό σύνολο και της κοινωνικής αποδοχής. Η ενίσχυση των δικαιωμάτων, του κράτους δικαίου, της ισότητας και του σεβασμού, αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία για την κοινωνία που θέλουμε να οικοδομήσουμε», αναφέρει ο Αλ. Τσίπρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments