Πολιτισμός

Μάρτιν Σκορτσέζε: Μη δείτε το “The Irishman” σε κινητό [vid]

Μάρτιν Σκορτσέζε: Μη δείτε το “The Irishman” σε κινητό [vid]
Μάρτιν Σκορτσέζε: Ο σκηνοθέτης εκτιμά ότι παρά τη μεγάλη διάρκειά της, η ταινία μπορεί να τραβήξει και να κρατήσει την προσοχή των θεατών.

Μάρτιν Σκορτσέζε: Το «The Irishman», το κινηματογραφικό έπος για τη μαφία του διάσημου σκηνοθέτη, είναι παραγωγή του Netflix και από την περασμένη Τετάρτη η ταινία διατίθεται μέσα από την δημοφιλή εφαρμογή. Πλέον τη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε μπορείτε να τη δείτε από τον υπολογιστή σας, το tablet σας ή ακομα και το κινητό σας. Αρκεί να έχετε ενεργή συνδρομή στο Netflix.

Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι ο σκηνοθέτης θέλει να δούμε “The Irishman” στην οθόνη του έξυπνου κινητού μας.«Θα πρότεινα, αν ποτέ θελήσετε να δείτε οποιαδήποτε από τις ταινίες μου -ή, τις περισσότερες κινηματογραφικές ταινίες-, παρακαλώ, παρακαλώ μην τις δείτε σε κινητό, παρακαλώ. Ένα iPad, ένα μεγάλο iPad, ίσως» είπε ο Σκορτσέζε στον κριτικό κινηματογράφου Πίτερ Τράβερς, εμφανιζόμενος στο show του δεύτερου στο YouTube «Popcorn With Peter Travers».

Ο σκηνοθέτης εκτιμά ότι παρά τη μεγάλη διάρκειά της -τρεισήμισι ώρες-, η ταινία μπορεί να τραβήξει και να κρατήσει την προσοχή των θεατών. «Δεν το λέω επειδή εγώ την έκανα!» επέμεινε.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments