Video

Αν ήμουν πλούσιος: Η Σμαράγδα ακούει τον Μάνο να λέει ότι τον ενδιαφέρει μόνο ο λαχνός

Αν ήμουν πλούσιος: Η Σμαράγδα ακούει τον Μάνο να λέει ότι τον ενδιαφέρει μόνο ο λαχνός
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (03/12/2019) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Το σχέδιο της Ξένιας ολοκληρώνεται με επιτυχία, με τη Σμαράγδα να ακούει δια στόματος Μάνου ότι τον ενδιαφέρει μόνο ο λαχνός και ότι αγαπάει την Ξένια. Η Σμαράγδα τον ξεμπροστιάζει και ο Μάνος γίνεται χάλια. Παράλληλα, ο Πέτρος, μην αντέχοντας να βλέπει τη Δάφνη πληγωμένη, αναλαμβάνει δράση και συναντάει τον Στρατή, ο οποίος μαθαίνει για το κόλπο της Κικής. Ακυρώνει τον γάμο και αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στη Δάφνη.

Πηγαίνοντας, όμως, να την βρει τον περιμένει μια έκπληξη… Στο μεταξύ, ο Βρανάς προσπαθεί να συγκρατήσει τον Θεοχάρη απ’ την αποκάλυψη της αλήθειας για το περιεχόμενο του dvd, την ώρα που ο Θεοχάρης κάνει μια ακόμη σοκαριστική ανακάλυψη για τη Χριστίνα και τον Βρανά.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Ξένια βλέποντας τον Μάνο να πλησιάζει ερωτικά τη Σμαράγδα αποφασίζει να αποδείξει στη Σμαράγδα ποιος πραγματικά είναι ο Μάνος. Ο Στρατής είναι χάλια και αναρωτιέται γιατί τον χώρισε η Δάφνη, την οποία ο Αλέξης πείθει να μην έρθει ξανά σε επαφή μαζί του. Την ίδια ώρα η Χριστίνα ψάχνει το dvd με την εξομολόγηση του Βρανά, το οποίο ο Θεοχάρης θέλει να ξεφορτωθεί με κάθε τρόπο.

Στο μεταξύ, η Πέγκυ προσεγγίζει τον Στρατή, για να μάθει επιτέλους την αλήθεια για την επίθεση που δέχτηκε εκείνη κι ο πατέρας της, ενώ ο Βρανάς προσεγγίζει ερωτικά τη Μόνικα, χωρίς όμως επιτυχία. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Σωτήρης προσκαλεί τον Βρανά στο σπίτι, για να γιορτάσουν το γεγονός ότι η Χριστίνα είναι το νέο πρόσωπο του Ομίλου, αλλά όταν ο Θεοχάρης βλέπει τον Βρανά, είναι έτοιμος να κάνει αποκαλύψεις σε όλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments