Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [03/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [03/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (03/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (03/12/19).

Κριός

Έχετε πέσει σε ρουτίνα στη σχέση σας; Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη το παλιό και δοκιμασμένο, να πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο. Ζητήστε από το ταίρι σας να κάνει μια λίστα με τις επιθυμίες του και ξεκινήστε να βρίσκετε τρόπους για να τις κάνετε μια-μία πραγματικότητα.

Ταύρος

Κάθε στιγμή είναι καλή για να κάνετε κάτι γλυκό για το ταίρι σας. Αν τον τελευταίο καιρό τα πράγματα ήταν δύσκολα, κάντε του έκπληξη με μια ρομαντική βραδιά και ένα ερωτικό γράμμα που θα γράψετε μόνοι σας. Υπενθυμίστε του πόσο πολύτιμη είναι η σχέση σας.

 Δίδυμοι

Απολαύστε μια μέρα γεμάτη με γέλια και αγάπη με το ταίρι σας στο πλευρό σας. Ό,τι και αν κάνετε σήμερα, κάντε το με χαρά. Η σχέση σας θα εμπνεύσει τους ανθρώπους γύρω σας.

Καρκίνος

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να γιορτάσετε τη σχέση σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Ακόμη καλύτερα, προσκαλέστε και τους αγαπημένους σας ανθρώπους για να γιορτάσετε παρέα. Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι επίσημο, αρκεί να το διασκεδάσετε.

 Λέων

Χαρείτε την όμορφη ενέργεια και την αγάπη που σας περιβάλλει σήμερα. Χαλαρώστε με το ταίρι σας και εκτιμήστε την ευτυχία που έχετε φέρει ο ένας στη ζωή του άλλου. Έχετε πολλούς λόγους για να γιορτάζετε κάθε μέρα.

Παρθένος

Η μέρα σας μπορεί να είναι γεμάτη με υποχρεώσεις αλλά και πάλι σας μένει αρκετός χρόνος για να διασκεδάσετε με το ταίρι σας. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος μακρά από τον κόσμο, για να μοιραστείτε ένα γεύμα και να πείτε ο ένας στον άλλον τα μυστικά σας.

Ζυγός

Αφήστε στην άκρη την ανάγκη σας να είστε τέλειοι σε όλα και χαλαρώστε. Εσείς και το ταίρι σας περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας αγαπάνε για αυτό που είστε. Αποδεχτείτε τα πράγματα όπως έχουν και μοιραστείτε την ευτυχία που αισθάνεστε.

Σκορπιός

Με τόσες δουλειές και υποχρεώσεις, κάποιες φορές το να είστε ενήλικοι είναι – πώς να το πούμε κομψά – δύσκολο. Οπότε ζητήστε από το ταίρι σας να κάνετε κάτι διασκεδαστικό σήμερα. Κάπου θα υπάρχει ένα μέρος για να το ρίξετε έξω.

 Τοξότης

Σήμερα κάντε κάτι για να δείξετε την αγάπη σας στο ταίρι σας. Πείτε του τι θαυμάζετε περισσότερο σε εκείνο. Μπορεί να φαίνεται ότι έχει έρθει σε αμηχανία αλλά κατά βάθος του αρέσει.

 Αιγόκερως

Όλη αυτή η καλή ενέργεια που μοιράζεστε με τον κόσμο γύρω σας, επιστρέφει ως τύχη για εσάς και το ταίρι σας. Ο επόμενες μέρες θα είναι γεμάτες με χαρούμενα γεγονότα.

Υδροχόος

Εσείς και το ταίρι σας θα αισθάνεστε ευτυχισμένοι όλη τη μέρα σήμερα. Μοιραστείτε την αγάπη που αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον και με τους ανθρώπους γύρω σας και να είστε βέβαιοι ότι θα σας επιστραφεί στο πολλαπλάσιο.

 Ιχθύες

Έχετε πολύ καιρό να περάσετε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας; Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να προγραμματίσετε κάτι μαζί τους. Η φροντίδα τους θα σας βοηθήσει να βρείτε ισορροπία και έμπνευση στη σχέση σας και να της εμφυσήσει ηρεμία και γαλήνη.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments