Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [04/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [04/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (04/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (04/12/19).

Κριός

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί σήμερα, καθώς ο έρωτας σας βρίσκει νωρίς. Ένα σέξι e-mail ή μια παρατεταμένη ματιά που θα ανταλλάξετε με κάποιον στο καφέ σήμερα το πρωί, κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Εκμεταλλευτείτε τώρα την κατάσταση πριν χαθεί η ευκαιρία.

Ταύρος

Επεκτείνετε τις έρευνες σας σε ό,τι αφορά τις ερωτικές σας υποθέσεις. Ακόμη και αν κάποιος δεν είναι ο τύπος σας, δοκιμάστε τον. Μη δίνετε τόσο μεγάλη στη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση… Και πού ξέρετε, μπορεί να βρείτε την αδερφή-ψυχή σας.

Δίδυμοι

Προσέξτε τις λεπτομέρειες στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν σήμερα και αποθηκεύσετε αυτές τις πληροφορίες στη μνήμη σας για μελλοντική χρήση. Ακόμη και αν δεν είστε πρόθυμοι να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας θα είστε εφοδιασμένοι με πολλές χρήσιμες πληροφορίες σε περίπτωση που τις χρειαστείτε.

Καρκίνος

Η ψυχική σας υγεία είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα σας σήμερα. Κάντε ο,τιδήποτε είναι απαραίτητο για να εκτονώσετε το άγχος σας και να βρείτε τη συγκέντρωσή σας. Ασχοληθείτε με θετικές δραστηριότητες που θα σας επιτρέψουν να διαχειριστείτε με παραγωγικούς τρόπους την πνευματική σας ενέργεια. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και βγείτε νικητές.

Λέων

Μην αφήνετε τον έρωτα απλά να συμβεί σε εσάς. Αυτό το φωτάκι στο κινητό σας δείχνει ότι δέχεστε κλήση – αποφύγετε να το απαντήσετε αμέσως. Θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο για αυτό το συγκεκριμένο άτομο – αλλά θα αξίζει τον κόπο. Αφήστε την προσμονή να μεγαλώνει ενώ η καλή ενέργεια κυλάει μέσα σας.

Παρθένος

Τα άστρα σήμερα ευνοούν τις νέες γνωριμίες, οπότε σήμερα μην περιορίσετε τη γοητεία σας μόνο στην ερωτική σας ζωή. Χρησιμοποιήστε τη σπιρτάδα και το χιούμορ σας για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου ξεχωριστού ατόμου. Αν ανοίξετε την καρδιά σας, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Μην συγκρατείστε – απλά αφήστε το να συμβεί.

Ζυγός

Σήμερα ανοιχτείτε σε νέες πιθανότητες και κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Είστε πολύ σέξι και γοητευτικοί σε κάθε πτυχή της ζωή σας και όλοι γύρω σας το βλέπουν. Η ευαισθησία σας σάς κάνει απλά ακαταμάχητους. Σήμερα μη φοβηθείτε να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας.

Σκορπιός

Με λίγη καλή κρίση σήμερα θα καταφέρετε να ελαττώσετε την πιθανότητα για μπερδεμένες καταστάσεις στο μέλλον. Σήμερα σας ανοίγεται ένας νέος κόσμος πιθανοτήτων, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο την καλή σας ενέργεια τώρα. Ακολουθήστε τον εύκολο δρόμο, κάντε αυτά που ξέρετε και θα έχετε λιγότερες πιθανότητες να κάνετε ανόητα λάθη.

Τοξότης

Σήμερα θα βιώσετε ένα τεράστιο σημείο καμπής. Ενώ όλοι οι άλλοι γύρω σας έχουν κολλημένα τα μάτια τους στις οθόνες των κινητών τους, εσείς είστε εκεί έξω και βιώνετε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα στην πραγματική ζωή. Αυτό το κοινωνικό στοιχείο του χαρακτήρα σας θα τραβήξει την προσοχή κάποιου ατόμου που δεν έχει δει ποτέ αυτή την πλευρά σας.

Αιγόκερως

Αν οι φίλοι σας θέλουν πραγματικά να περάσουν καλά, θα αναζητήσουν τη συντροφιά σας σήμερα. Έχετε ρέντα τώρα και προσελκύετε εύκολα την προσοχή των ανθρώπων γύρω σας. Γελάστε λίγο παραπάνω και μην ξεχνάτε να φλερτάρετε. Κάποιο άτομο πολύ σύντομα θα πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας.

Υδροχόος

Δείξτε σύνεση σήμερα. Πριν αγοράσετε κάτι εξωφρενικά ακριβό στο διαδίκτυο, σταματήστε και σκεφτείτε για λίγο τις συνέπειες. Μην αφήνετε την παρορμητικότητα σας να σας καταβάλλει. Αν χρειάζεστε λίγο χώρο, καθαρίστε το μυαλό σας με μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο πριν χρεώσετε την πιστωτική σας κάρτα.

Ιχθύες

Μια δύσκολη κατάσταση θα δοκιμάσει την υπομονή και την αυτοκυριαρχία σας σήμερα. Κάποιο άτομο από το παρελθόν θα εμφανιστεί και πάλι στη ζωή σας. Αποφύγετε να αντιδράσετε αμέσως. Αντ’ αυτού, πάρτε μια βαθιά ανάσα και σκεφτείτε. Έχει αλλάξει το πρόσωπο αυτό; Το πιθανότερο είναι πως όχι.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments