Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [4/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [4/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (4/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (4/12/19).

κριός

Οι συζητήσεις και οι αποφάσεις που αφορούν το μέλλον και την ασφάλειά σου, θα αποτελέσουν προτεραιότητα. Οι μεταξύ σας συζητήσεις μπορεί να απαιτούν προσπάθεια τόσο από σένα όσο και από τον εραστή σου, για να δείτε την πραγματικότητα ορισμένων καταστάσεων. Το ταίρι σου, μπορεί να έχει διαφορετικές ιδέες για κάτι που σε αφορά και ίσως να αγωνιστείς να κάνεις μια συζήτηση, από ένα συγκεκριμένο σημείο και μετά. Είσαστε και οι δύο πεισματάρηδες. Προσπαθήστε να το λύσετε όμως αυτό.

ταύρος

Το να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, θα φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα…ειδικά αν έχει παραιτηθεί από σένα, δίνοντας την προσοχή του αλλού. Μπορείς αναμφισβήτητα να τον πλησιάσεις, καθιστώντας του σαφές ότι έχει την αμέριστη προσοχή σου. Η επιλογή να εμπλακείς σε κάτι που γνωρίζεις ότι ο σύντροφός σου δείχνει έντονο ενδιαφέρον… μπορεί να το ενισχύσει περαιτέρω.

δίδυμοι

Άφησε τα ένστικτά σου να βοηθήσουν την επικοινωνία με τον αγαπημένο σου. Αντί να προετοιμάζεις τι θα πεις εκ των προτέρων, άφησε να βγει φυσικά ό,τι αισθάνεσαι. Η εσωτερική φωνή σου θα σε βοηθήσει να κατευθύνεις συγκεκριμένες ρομαντικές ιδέες, οράματα ή σχέδια, ακόμα κι αν αυτά είναι επιρρεπή στις ξαφνικές αλλαγές. Ωστόσο, όσο πιο αυθόρμητη και ευέλικτη είσαι, τόσο πιο αυθεντική θα φανείς στο σύντροφό σου.

 καρκίνος

Μπορεί να σ’ ενδιαφέρει αισθητά κάποιος που συμμερίζεται την αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης. Είτε πρόκειται για τις αξίες που υποστηρίζει είτε για την αξιοθαύμαστη εργασιακή ηθική που έχει, θα είναι η αποφασιστικότητά του που σε βοηθά να αισθανθείς άνετα μαζί του. Αν αναγκάστηκες να αναλάβεις πρωτοβουλία ή την ευθύνη με κάποιο τρόπο στο παρελθόν, η στάση του θα μπορούσε να θεωρηθεί πολύ αναζωογονητική, τώρα.

λέων

Μια λύση σε ένα θέμα που μπορεί να σε έχει αγχώσει, θα βρεθεί από μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου. Επειδή δεν είναι άμεσα εμπλεκόμενος με το θέμα, θα είναι σε θέση να παρέχει τη χρήσιμη γνώση του, που θα σε κάνει να αναρωτηθείς πώς αγνόησες, αυτό που προτείνει. Είναι μια περίπτωση που ένα πρόβλημα όταν μοιράζεται, είναι μισό….κι όχι διπλάσιο.

 παρθένος

Έχεις σαφή άποψη για το τι θέλεις από την ερωτική σου ζωή και θα μπορέσεις να ψάξεις αυτό που θα σε καλύπτει πραγματικά Ένα όνειρό σου πολύ σύντομα γίνεται πραγματικότητα. Η επιθυμία σου μπορεί να επηρεάσει και το ταίρι σου, ώστε να βοηθήσει για να πετύχεις το στόχο σου. Προχωρήστε μαζί με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι με τη συνεργασία σας θα πετύχετε πολλά.

 ζυγός

Κάποια σχέδια που αφορούν την ερωτική σου ζωή θα εμπνεύσουν τον αγαπημένο σου, ειδικά αν πιστεύει ότι είναι αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού. Αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως θέλετε το ίδιο πράγμα και υπάρχει μια κοινή αίσθηση άνεσης για το μέλλον. Εφόσον διατηρείτε αυτή τη αμφίδρομη επικοινωνιακή ατμόσφαιρα, μπορεί να συμβούν φανταστικά πράγματα.

 σκορπιός

Η πρόοδος στη σχέση σου μπορεί να συμβεί κάνοντας σαφές πόσο έντονα νιώθεις για κάτι – ή πιθανόν για κάποιον! Ο ενθουσιασμός και η πίστη σου μπορεί να μετριάσει τις ανησυχίες του συντρόφου σου, με αποτέλεσμα να σε βοηθήσει να βρεις την αυθεντικότητά σου. Η μπάλα μπορεί να βρίσκεται στο γήπεδο του εραστή σου, για να συνεχίσει τη συζήτηση, αλλά τουλάχιστον οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα είναι ξεκάθαρα.

 τοξότης

Η επιθυμία να πεις όσα σκέφτεσαι θα είναι πιο έντονη τώρα. Ο αγαπημένος σου μπορεί να θέλει να γνωρίζει τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου για κάτι σημαντικό, αλλά ίσως χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθειες για να διατηρήσεις ισορροπημένη τη συζήτηση. Διατήρησε αμφίδρομη τη συζήτηση με το ταίρι σου…. και όλα θα είναι καλά.

 αιγόκερως

Αν χρειάζεσαι απόδειξη ότι οι πράξεις συχνά μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, τότε έρχεται. Ωστόσο, αυτό που συζητείται ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα καταστήσει σαφές το πού βρίσκεστε και ποια κατεύθυνση θ’ ακολουθήσετε από εδώ και πέρα. Η επιρροή του Πλούτωνα θα μπορούσε να ενθαρρύνει ό, τι είναι ασαφές, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις σας τώρα. Μπορεί να σου αρέσει κι αυτό που αποκαλύπτεται.

 υδροχόος

Έχεις την ευκαιρία να ακτινοβολήσεις θετική αύρα τώρα, και αυτό θα είναι φανερό σε όλους και ιδιαίτερα στο ταίρι σου. Μπορεί να υπάρχει κάτι πολύ σέξι σχετικά με τον τρόπο που παίρνεις το προβάδισμα στις κοινωνικές καταστάσεις αν είσαι πρόθυμη. Με τον ενθουσιασμό σου, είσαι εξαιρετική παρέα….ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερη, μην υποτιμάς την ικανότητα που έχεις, να κάνεις τα αρσενικά κεφάλια να γυρίζουν προς το μέρος σου.

 ιχθύες

Οι συζητήσεις ή οι ανταλλαγές με τον εραστή σου, θα είναι λογικές και προσγειωμένες, σήμερα. Ωστόσο, θα μπορούσε να προκύψει σύγχυση αν κυνηγήσεις μια μη ρεαλιστική ρομαντική επιδίωξη. Τα γεγονότα και η μυθοπλασία, η πραγματικότητα και η φαντασία – όλα χρειάζονται εξισορρόπηση τώρα. Προσπάθησε να εστιάσεις στα ρεαλιστικά και σε ό,τι απαιτεί υπευθυνότητα από μεριάς σου. Οτιδήποτε άλλο….. θα είναι περισσότερο προβληματικό, από χρήσιμο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments