Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Τον πρώτο λόγο η Μπεσίκτας για τον Σέρβο

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Τον πρώτο λόγο η Μπεσίκτας για τον Σέρβο
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ο Σέρβος επιθετικός σχεδιάζει να επιστρέψει στην "κανονικότητα" αφήνοντας την Αλ Ιτιχάντ για έναν σύλλογο που θα τον επαναφέρει στα επίπεδα που ήταν στον ΠΑΟΚ.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Οι μέρες του 29χρονου επιθετικού στην Αλ Ιτιχάντ Τζεντά μοιάζουν να είναι μετρημένες, καθώς βασική προτεραιότητα του παίκτη είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη προκειμένου να επανέρθει στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν στον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος επιθετικός θέλει να τερματίσει το πέρασμά του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο, χτυπώντας τη πόρτα ενός προηγμένου πρωταθλήματος που μπορεί να του καλύψει τα αγωνιστικά θέλω.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Μπεσίκτας είναι μία από τις βασικές υποψήφιες για να φέρουν Σέρβο ξανά στην Ευρώπη. Οι Τούρκοι βρίσκονται σταθερά σε αναζήτηση επιθετικού, με τον Πρίγιοβιτς να καλύπτει τα στάνταρντς των “Αετών”. Οι δύο πλευρές αναμένεται να έρθουν σε επαφή για να βρεθεί η χρυσή, τομή με το ίδιο δημοσίευμα να αναφέρει πως και ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση.

Θυμίζουμε πως ο Πρόγιοβιτς αποτέλεσε το βασικό “κανόνι” της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη για 1,5 χρόνο βάζοντας ένα μεγάλο λιθαράκι στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος σκοράροντας κατά ριπάς στον πρώτο γύρο μέχρι να αποχωρήσει για τα Εμιράτα υπογράφοντας με την Αλ Ιτιχάντ. Εκτός του ΠΑΟΚ, ο 29χρονος κατάφερε να εδραιωθεί και στην εθνική Σερβίας πραγματοποιώντας για μεγάλο διάστημα εξαιρετικές εμφανίσεις. Αυτά θυμάται ο “Πρίγιο” και δεν βλέπει την ώρα της αποχώρησης από τους Άραβες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments