Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Καινούργια αρχή, καινούργιο μαλλί [pic]

Ιωάννα Τούνη: Καινούργια αρχή, καινούργιο μαλλί [pic]
Ιωάννα Τούνη: Η γνωστή influencer μαζί με τις αλλαγές που συμβαίνουν προσφάτως στη ζωή της, αποφάσισε να κάνει κι άλλη μία.

Ιωάννα Τούνη: Στα καλύτερα της φαίνεται πως είναι Ιωάννα Τούνη. Η εκρηκτική influencer έχει κάνει κάμποσες αλλαγές στη ζωή της. Η πιο σημαντική εξ αυτών είναι ο νέος της σύντροφος, Χρήστος Τσεβρεντζής, γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, με τον οποίο συγκατοικεί τους τελευταίους μήνες.

Η Ιωάννα Τούνη αρέσκεται στο να μας παρουσιάζει πολλά πράγματα που αφορούν την προσωπική της ζωή στο instagram.

Είναι πολύ ενεργή στα social media, καθώς πλέον αποτελεί αντικείμενο της δουλειάς της. Για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε στο instagram τη νέα της σχέση, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της πάνω στο κρεβάτι. Με τον τρόπο αυτό επισημοποίησε τη σχέση τους και την έκανε “θέμα” σε όλα τα ελληνικά μέσα.

Αυτή τη φορά, θέλησε να μας δείξει άλλη μια αλλαγή που έκανε πάνω της, αφού μετά από πολύ καιρό αποφάσισε να αλλάξει hair look και να το γυρίσει στις αφέλειες. Πάντως, φοβήθηκε να κόψει τη μακριά χαίτη της και για το λόγο αυτό πρόσθεσε ποστίς, δηλαδή μαλλιά τα οποία μπαίνουν και βγαίνουν όποτε εκείνη το επιλέξει. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η Ιωάννα Τούνη αφελής δεν είναι, αλλά οι αφέλειες της πάνε πολύ…

Όχι ότι δεν της πήγαιναν και τα προηγούμενα πάντως…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments