Video

Αν ήμουν πλούσιος: Υποψίες του Σωτήρη για την σχέση Χριστίνας – Βρανά

Αν ήμουν πλούσιος: Υποψίες του Σωτήρη για την σχέση Χριστίνας – Βρανά
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (05/12/2019) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Τα μπερδεμένα λόγια που ακούει απ’ τη Χριστίνα κατά τη διάρκεια της ύπνωσής της, βάζουν τον Σωτήρη σε υποψίες για τη σχέση της με τον Βρανά. Οι οποίες υποψίες ενισχύονται ακόμη περισσότερο, όταν ακούει τη Σαββούλα να λέει ότι ο Πέτρος υποψιάζεται ότι ο Βρανάς ήταν πίσω από την απαγωγή της Χριστίνας. Την ίδια ώρα, ο Νικόλας συναντάει τον Μάνο με σκοπό να του τα ψάλλει για το φέρσιμό του στη Σμαράγδα, αλλά έρχεται τυχαία αντιμέτωπος με μια αλήθεια που δεν περιμένει.

Στο μεταξύ, η Μόνικα προσπαθεί να μαλακώσει τη Σμαράγδα απέναντι στον Μάνο, αλλά χωρίς επιτυχία, ενώ την ίδια ώρα, η Κική, βλέποντας παραμονή του γάμου να τινάζονται όλα στον αέρα, αποφασίζει με τη βοήθεια του Αλέξη να στήσει ένα τελευταίο κόλπο που θα κάνει τον Στρατή να ξεχάσει τη Δάφνη μια και καλή.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Στρατής, μετά την εμφάνιση του Αλέξη με πετσέτα στο σπίτι της Δάφνης, πιστεύει πως οι δυο πρώην ξανασμίξανε και φεύγει ηττημένος, αλλά και αποφασισμένος να απαγκιστρωθεί οριστικά απ’ την ιστορία με τη Δάφνη. Αποφασίζει να της δώσει τα λεφτά που της έκλεψε απ’ τον λαχνό και για να το πετύχει καταφεύγει στην βοήθεια του Βρανά. Παράλληλα, η Μόνικα εκβιάζει τον Μάνο να την βοηθήσει ν’ αρπάξουν τον λαχνό απ’ τη Σμαράγδα και να ξαναπαίξει τον ερωτευμένο στην Ξένια με αντάλλαγμα να του φέρει πίσω στην αγκαλιά του τη Σμαράγδα.

Θα πεισθεί, όμως, η Ξένια για τον έρωτα του Μάνου και η Σμαράγδα απ’ την ψεύτικη ιστορία που της ξεφουρνίζει η Μόνικα, για να τα ξαναβρεί με τον Μάνο; Την ίδια ώρα, ο Θεοχάρης προσπαθεί να βρει την άκρη για το ένοχο παρελθόν του Βρανά και της Χριστίνας και καταφεύγει στον υπνωτισμό της Χριστίνας, με σκοπό να μάθει τι πραγματικά έχει κάνει με τον Βρανά. Τα πράγματα περιπλέκονται, όμως, όταν την υπνωτισμένη ακούει και ο Σωτήρης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments