Video

Η φετινή διαφήμιση των Jumbo για τα Χριστούγεννα δεν μοιάζει με καμία άλλη

Η φετινή διαφήμιση των Jumbo για τα Χριστούγεννα δεν μοιάζει με καμία άλλη
Η νέα διαφήμιση των Jumbo συγκινεί, με τα μηνύματα χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τα δίνουν τα εύσημα στους εμπνευστές της.

Συγκίνηση προκαλεί το φετινό τηλεοπτικό σποτ των Jumbo, με την ελληνική εταιρία πώλησης παιχνιδιών, βρεφικών ειδών και πολλών άλλων, να χτυπά στο συναίσθημα ίσως και περισσότερο από αυτό που είχε αρχικά επιδιώξει. Από την Άντζελα Δημήτριου, τον Ζορό Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Πέτρο Γαϊτάνο, στον ναυτικό που τις γιορτινές ημέρες βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του.

Η διαφήμιση έχει καταφέρει να εισχωρήσει βαθιά στις καρδιές χιλιάδων τηλεθεατών, με πολλούς από αυτούς να δίνουν τα εύσημα στα Jumbo για το όμορφο σποτ. Το σποτ απέχει πολύ από τη γραμμή που ακολουθεί η αλυσίδα παιχνιδιών, με τους διαφημιστές να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στο συναίσθημα, κάτι που πέτυχαν με μεγάλη επιτυχία, καθώς από τις πρώτες κιόλας μέρες προβολής της στην τηλεόραση έχει καταφέρει να αποκομίσει χιλιάδες σχόλια.

Η πλοκή του διαφημιστικού σποτ

Η φετινή διαφήμιση είναι αφιερωμένη στη Μεγάλη Ελλάδα της θάλασσας και την ψυχή των ανθρώπων της. Μια ψυχή που ανθίζει μέσα από την εμβληματική μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου, από την ταινία «Κόκκινα Φανάρια». Κεντρικό πρόσωπο της νέας διαφήμισης των Jumbo είναι ένας ναυτικός που τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων βρίσκεται κάπου στον Ατλαντικό Ωκεανό και συνομιλεί μέσω ασυρμάτου με τη γυναίκα του και τον γιο του.

Αφού ο μικρός τού λέει πως ο Άγιος Βασίλης του πήρε δώρο μία πραγματική πυροσβεστική, τον ρωτά τι του πήρε ο ίδιος, με τον ναυτικό να παγώνει προς στιγμή. Και τότε, βλέποντας μια τσάντα του Jumbo αρχίζει να του λέει το δώρο που του πήρε από το κάθε λιμάνι που επισκέφθηκε στο ταξίδι του. Το βίντεο κλείνει με τον πατέρα, φανερά συγκινημένο και με δάκρυα στα μάτια, να είναι στην κουκέτα του και να αναπολεί τις στιγμές που χάνει με την οικογένειά του.

Μερικά από τα πιο εύστοχα σχόλια στο Twitter

  • Γίνατε κι εσείς κομμάτια με την διαφήμιση του #jumbo ή να κοιταχτώ;
  • Νομίζω πως πρώτη φορά τα #jumbo έβγαλαν μία αξιόλογη και σοβαρή διαφήμιση , δεν περίμενα ποτέ να το πω αλλά ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
  • Αεί σιχτιρ #jumbo με τη χριστουγεννιατικη διαφήμιση…
  • Καλά πολύ κλάμα με την καινούργια διαφήμιση των #jumbo, η μουσική ειδικά σκοτώνει
  • Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω αυτό αλλά η διαφήμιση των #jumbo είναι έπος..
  • Σκεφτόμουν πως η πιο συγκινητική διαφήμιση Χριστουγέννων ήταν αυτή του λαϊκού λαχείου με τον παππού κ το αμάξι στον εγγονό . Φέτος το #jumbo χτύπησε συναίσθημα μετά από πολλές ηλίθιες διαφημίσεις. Δύναμη σε όσους ταξιδεύουν σε θάλασσες κ αέρες!
  • Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση Jumbo και σάουντρακ από Κόκκινα Φανάρια, εκρηκτικός συνδυασμός θα έλεγα
  • Νομίζω η καλύτερη διαφήμιση του #jumbo είναι η φετινή με τους ναυτικούς!
  • Ποιος έκανε την φετεινη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση των #jumbo ? Ακόμα μαζεύω τα δάκρυα μου! Μπράβο, βρε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments