Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [05/12/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [05/12/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (05/12/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (05/12/19).

Κριός

Μην παρασυρθείτε από τη βιασύνη σας να φτάσετε σε έναν φανταστικό στόχο. Το ταξίδι είναι αυτό που μετράει. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να απολαύσετε όλα αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουν τη σχέση σας τόσο ξεχωριστή.

Ταύρος

Σήμερα θα κατανοήσετε βαθύτερα τον/την αγαπημένο/η σας μετά από μια ειλικρινή και εγκάρδια συζήτηση. Δεν έχει σημασία αν είστε πολύ καιρό μαζί ή όχι. Πάντα θα βρίσκετε τρόπους για να δυναμώσετε τον δεσμό σας.

Δίδυμοι

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήστε σκληρά για να διαλευκάνετε μια κατάσταση. Δεν είναι ότι το ταίρι σας κρατά επίτηδες κάτι μυστικό από εσάς απλά οι λεπτομέρειες δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες. Κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις θα λύσετε το μυστήριο.

Καρκίνος

Σήμερα επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας. Αν δεν είστε ξεκάθαροι, το πιθανότερο είναι ότι το ταίρι σας θα παρερμηνεύσει όσα λέτε. Αν έχετε αμφιβολίες για το αν κατάλαβε αυτό που εννοούσατε, ρωτήστε τον/την.

Λέων

Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε σήμερα. Τώρα το μόνο που μένει είναι να βρείτε τον τρόπο να το αποκτήσετε. Συζητήστε το με το ταίρι σας. Μπορεί να έχει κάποιες ιδέες που θα σας οδηγήσουν στην απάντηση που ζητάτε.

Παρθένος

Η αφοσίωσή σας στη σχέση σας και οι προσπάθειες σας για να είναι όλα καλά, σημαίνουν πολλά για τον/την αγαπημένο/η σας. Ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί επάνω σας όταν τα πράγματα δυσκολέψουν. Να θυμάστε ότι κι εσείς μπορείτε να στηριχθείτε επάνω του/της όταν χρειαστεί.

Ζυγός

Αν τα πράγματα στο σπίτι έχουν χάσει την ισορροπία τους, ρίξτε μια καλή ματιά σε ό,τι συμβαίνει και αναρωτηθείτε αν πρέπει να αλλάξετε κάτι. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να μην έχει καταλάβει καν ότι αισθάνεστε κατ’ αυτό τον τρόπο.

Σκορπιός

Αν έχετε βαρεθεί να περιμένετε κάτι καινούργιο να συμβεί στη σχέση σας, ήρθε η ώρα να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας. Σήμερα, προγραμματίστε εσείς τι θα κάνετε με το ταίρι σας. Θα του/της αρέσει πολύ που θα αναλάβετε εσείς τον έλεγχο.

Τοξότης

Σήμερα κατεβάστε ιδέες με το ταίρι σας για το πώς θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα. Αν χρειάζεστε κάτι να σας εμπνεύσει, θέστε ένα στόχο και υποσχεθείτε στους εαυτούς σας ένα ρομαντικό δώρο όταν θα τον επιτύχετε.

Αιγόκερως

Τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα από τα σχέδια που έχετε κάνει με το ταίρι σας. Γιορτάστε το λίγο αλλά προσέξτε να μην παρασυρθείτε. Έχετε ακόμα δρόμο μέχρι να τα καταφέρετε ολοκληρωτικά.

 Υδροχόος

Σήμερα το πρωί αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο για να οργανωθείτε, διαφορετικά μπορεί να τα βρείτε μπαστούνια. Αν τελικά όλα πάνε στραβά, θα αισθανθείτε καλύτερα όταν θα επιστρέψετε σπίτι στο ταίρι σας.

χθύες

Σήμερα μπορεί να προκύψει μια έκπληξη από κάποιον καλά δικτυωμένο φίλο σας. Αυτή θα είναι η ευκαιρία σας για να πάτε με το ταίρι σας σε αυτή την παράσταση που θέλατε να δείτε και δεν μπορούσατε να βρείτε εισιτήρια. Μην ξεχάσετε να τον ευχαριστήσετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments