Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Δεν τον πουλάει τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Δεν τον πουλάει τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός
Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ο Ολυμπιακός δεν φέρεται διατεθειμένος να πουλήσει τον νεαρό μπακ τον Ιανουάριο.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Τη φετινή σεζόν ο νεαρός μπακ έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος για τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται απόλυτα και ο Τσιμίκας ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του προπονητή με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του. Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από πολλούς συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Ομάδες από Τουρκία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και Σκωτία εξετάζουν την περίπτωση του Κωνσταντίνου Τσιμίκα. Ωστόσο υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. Καμία ομάδα δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στην πλευρά του Ολυμπιακού. Ακόμα και αν κάποιος σύλλογος προχωρήσει σε επίσημη πρόταση, οι Πειραιώτες δεν έχουν καμία πρόθεση να τον πουλήσουν. Ειδικά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ολυμπιακός: Ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών – Χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό

Με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε η Σούπερ Λιγκ τον Ολυμπιακό για όσα θλιβερά συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι «Ερυθρόλευκοι» καλούνται να αγωνιστούν χωρίς τους οπαδούς τους στα παιχνίδια με Λάρισα και Παναθηναϊκό, καθώς επίσης να καταβάλλουν το ποσό των 61.500 ευρώ που επιβλήθηκε ως πρόστιμο.

Από πλευράς Ολυμπιακού αναμένεται να ασκηθεί έφεση, ωστόσο αν απορριφθεί από το αρμόδιο όργανο τότε σημαίνει ότι θα υποδεχθούν χωρίς θεατές τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» της 17ης αγωνιστικής, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στο ματς της 15ης ημέρας με την ΑΕΛ (18/12).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments