Ελλάδα

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Ξεκίνησε η πορεία των αντιεξουσιαστών

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Ξεκίνησε η πορεία των αντιεξουσιαστών
Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Ξεκίνησε η πορεία των αντιεξουσιαστών για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:15 η συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Αυτή την ώρα περίπου 600-700 άτομα βρίσκονται μπροστά από τα Προπύλαια και από λεπτό σε λεπτό θα ξεκινήσουν την πορεία με κατεύθυνση τη Βουλή. Η πορεία τους αναμένεται να ολοκληρωθεί στην περιοχή των Εξαρχείων και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των συμμετεχόντων στην πορεία, που θα ξεκινήσει σε λίγο, έχει ξεπεράσει τις 2.000. Την ίδια στιγμή έχει αναπτυχθεί μεγάλη αστυνομική δύναμη, ενώ κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας. Σε πανό της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης απεικονίζειται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ενώ σε αυτό αναγράφεται η εξής λεζάντα: απαντάμε στην κανονικότητα με Δεκέμβρηδες.

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε πορεία για την επέτειο της δολοφονίας από μαθητές και φοιτητές στο κέντρο της Αθήνας. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στις 12 στα Προπύλαια και με κεντρικό σύνθημα «ακόμα δεν είπαμε την τελευταία λέξη, αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη» κατευθύνθηκαν στη Βουλή. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, καθώς πάνω από 4.000 αστυνομικοί ήταν σε εγρήγορση.

E

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments