Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στην παλιά παραλία

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στην παλιά παραλία
Θεσσαλονίκη: Σε συναγερμό βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της συμπρωτεύουσας, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε η σωρός αγνώστου ταυτότητας γυναίκας στην παλιά παραλία της πόλης.

Θεσσαλονίκη: Σε ένα μακάβριο θέαμα έγιναν μάρτυρες οι αστυνομικοί αντικρίζοντας την εικόνα μιας νεκρής γυναίκας στη θαλάσσια περιοχή της παλιάς παραλίας της πόλης της Θεσσαλονίκης. Η άτυχη γυναίκα της οποίας ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής να κείτεται νεκρή στη θάλασσα. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν οι αρχές, με την γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Μέχρι στιγμής κανένας δεν την έχει αναζητήσει προκαλώντας αίσθηση στην αστυνομία που διενεργεί έρευνα για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η γυναίκα, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «’Αγιος Δημήτριος» όπου διαπιστώθηκε επισήμως ο θάνατός της, είναι ηλικίας 60 με 65 ετών, με ύψος περίπου 1,60 μέτρα, ενώ είναι αδύνατη και φέρει γκρίζα μαλλιά.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, φορούσε μπλούζα, παντελόνι, κασκόλ, μποτάκια και μπουφάν μαύρου χρώματος. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης διενεργείται προανάκριση και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της πόλης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Τα σενάρια ξεκινούν από τη πιθανότητα η ίδια να έπεσε στη θάλασσα θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή της και φθάνουν μέχρι και στη δολοφονία. Εντύπωση προκαλεί πως μέχρι στιγμής κανένας οικείος της δεν την έχει αναζητήσει. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments