Ελλάδα

Τρίκαλα: Ένθερμη οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει το σπίτι της στον Αλέξη Τσίπρα

Τρίκαλα: Ένθερμη οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει το σπίτι της στον Αλέξη Τσίπρα
Τρίκαλα: Επίσκεψη στη Θεσσαλία προγραμματίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με "βαμμένη" οπαδό του ίδιου και του κόμματος να στέλνει επιστολή προσφέροντάς του το σπίτι της για να μείνει με την οικογένειά του.

Τρίκαλα: Ανοιχτή πρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα απέστειλε ένθερμη οπαδός του κόμματος, κατά την οποία η ίδια του παραχωρεί το σπίτι της στα Τρίκαλα για να μείνει με την οικογένεια του και να ζήσει την εμπειρία των Χριστουγέννων στη πόλη της Θεσσαλίας. Η πρόσκληση πραγματοποιήθηκε μέσω γραπτής επιστολής, η οποία βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος, με την οπαδό του Αλέξη Τσίπρα να γνωρίζει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στα Τρίκαλα μέσα στο επόμενο διάστημα πραγματοποιώντας ακόμη έναν σταθμό της περιοδείας του.

Τη ζεστασιά και τη θαλπωρή σε σπίτι της πόλης των Τρικάλων εγγυάται η “βαμμένη” συριζαία στον Αλέξη Τσίπρα, η οποία προσκαλεί τον ίδιο και την οικογένειά του να μείνουν στο σπίτι της και να ζήσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων στο άκρως γιορτινό περιβάλλον των Τρικάλων. Θυμίζουμε πως κατά τις γιορτινές ημέρες ανοίγει το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας, ο «Μύλος των Ξωτικών», σημείο που ξετρελαίνει μικρούς αλλά και μεγάλους.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, που επικαλούνται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται στα Τρίκαλα το πρωί της ερχόμενης Τρίτης, δίχως ωστόσο να έχει καταρτιστεί ακόμη το πλήρες πρόγραμμα συναντήσεών του. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο περιοδειών που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός εδώ και μερικούς μήνες σε όλη την Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments