Lifestyle

Όταν η Μελάνια Τράμπ “ξεπατίκωσε” τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Όταν η Μελάνια Τράμπ “ξεπατίκωσε” τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Μελάνια Τραμπ: Μάλλον οι στυλίστες της πρώτης κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ρίχνουν κλεφτές ματιές στο outfit της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μελάνια Τραμπ: Το κίτρινο παλτό και το φούξια παντελόνι της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους στιλίστες της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, αφού όπως δείχνει η εικόνα, η εμφάνιση των δύο κυριών έχει πολλά κοινά. Η Μελάνια Τραμπ εθεάθη να συνοδεύει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο φορώντας αντίστοιχα ρούχα με αυτά που είχε εμφανιστεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη περίοδο που βρισκόταν στη θέση της πρόεδρου της Βουλής.

Η Ελληνίδα πολιτικός πριν τέσσερα χρόνια είχε εμφανιστεί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου με μία άκρως ανατρεπτική για τα δεδομένα του πολιτικού γίγνεσθαι εμφάνιση. Το κατακίτρινο παλτό της σε συνδυασμό με το φούξια παντελόνι είχαν προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στα ΜΜΕ, με πολλούς τότε να σχολιάζουν αρνητικά την εμφάνιση της Ελληνίδας πολιτικού, η οποία δεδομένα ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό της με τη συγκεκριμένη ενδυμασία.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Μελάνια Τραμπ ήρθε να εμπνευστεί από την Ζωή Κωνσταντοπούλου προκαλώντας μεγάλη συζήτηση για την ενδυματολογική της επιλογή. Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Melania Trump και ο σύζυγός της, Donald, επισκέφθηκαν την Τρίτη το βράδυ, το Buckingham Palace όπου συναντήθηκαν με τον Πρίγκιπα Κάρολο. Στη συνάντηση παρευρέθηκε η σύζυγος του τελευταίου, Camilla και η μητέρα του, Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ.

Τώρα πείτε εσείς πως η Μελάνια δεν παρακολουθεί τις στιλιστικές επιλογές της Ζωής. Η εικόνα μιλά από μόνη της!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments