Video

Το Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας απαντά για τη «Μπουλίτσα» και τη σειρά

Το Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας απαντά για τη «Μπουλίτσα» και τη σειρά
Το Καφέ της Χαράς: Τελικά η "Μπουλίτσα" επιστρέφει στα νέα επεισόδια;

Το Καφέ της Χαράς: Η θρυλική σειρά επιστρέφει στις 31 Δεκεμβρίου στις τηλεοπτικές οθόνες με νέα επεισόδια και νέες ιστορίες στο περίφημο Κολοκοτρωνίτσι. Η επιστροφή της σειράς του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, που έγραψε τη δική της τηλεοπτική ιστορία, αναμένεται με ενδιαφέρον από το κοινό. Ωστόσο, στο ανανεωμένο Καφέ της Χαράς δεν θα δούμε όλους τους ήρωες των παλαιότερων επεισοδίων, αφού οι ιστορίες θα είναι καινούριες.

Και στα πρόσωπα που δεν θα δούμε στις οθόνες μας φαίνεται πως είναι και η «Μπουλίτσα», η μικρή που υιοθέτησαν η Σταυρούλα (Τζόυς Ευείδη) και ο Φατσέας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης). Η νεαρή ηθοποιός, Χριστίνα Αρχοντή σε δηλώσεις της έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι στο καστ, τονίζοντας πως θα πληγωθεί αν δεν συμμετέχει. Όμως, φαίνεται πως οι σεναριογράφοι της σειράς δεν σχεδιάζουν την ένταξή της στο νέο κύκλο.

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας όταν ρωτήθηκε για το θέμα με τη «Μπουλίτσα» δεν έκρυψε την ενόχλησή του. «Αυτό με ρώτησε κι άλλος. Είναι τόσο σημαντικό αυτό το θέμα;», ρώτησε τη ρεπόρτερ από το Happy Day. Και συνέχισε: «Από πού το είδατε ότι θα είναι; Εγώ δεν το ξέρω προσωπικά, που γράφω το σίριαλ με την Άννα. Κάποιους δεν τους εντάσσουμε γιατί δεν χωράνε στο στόρι που φανταστήκαμε. Γιατί είμαστε δημιουργοί και φανταζόμαστε ιστορίες, έναν καινούριο κόσμο που πρέπει να λειτουργήσει. Δεν γράφουμε πάνω σε συγκεκριμένα πρόσωπα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments