Lifestyle

Φουρέιρα – Μποτία: Σύννεφα στη σχέση τους [pics]

Φουρέιρα – Μποτία: Σύννεφα στη σχέση τους [pics]
Φουρέιρα - Μποτία: Η απόσταση φαίνεται να έχει θαμπώσει τον έρωτα της σαγηνευτικής τραγουδίστριας και του γοητευτικού ποδοσφαιριστή.

Φουρέιρα – Μποτία: Ο Αλμπέρτο Μποτία εκτός από τίτλους που κέρδισε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό (3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο), κατάφερε να “κλέψει” την καρδιά της Ελένης Φουρέιρα, με την οποία είναι σε σχέση τα τελευταία τρία χρόνια. Η Ελένη έχει κατακτήσει την κορυφή της ελληνικής μουσικής σκη­νής και έχει ήδη ξεκινήσει μια πολλά υποσχό­μενη καλλιτεχνική πορεία στην Ευρώπη.

Ανάλογη είναι και η πορεία του 30χρονου Αλμπέρτο, ο οποίος από το 2018 αγωνίζεται στην ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας όπου και αναμένεται να είναι η έδρα του για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη. Τον τελευταίο χρόνο το ζευγάρι δεν βρίσκεται όσο συχνά θα ήθελε λόγω των υποχρεώσεων τόσο του Ισπανού ποδοσφαιριστή όσο και της Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Παρόλο λοιπόν που πριν από μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Μποτία έκανε πρόταση γάμου στη σύντρο­φό του, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Το αντίθετο μάλιστα. Σύμφωνα με την Reallife έχει ξεκινήσει η φθορά στη σχέση του ζευγαριού και τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου πάνω από την Ελένη και τον Αλμπέρτο.

Η απόσταση φαίνεται να έχει θαμπώσει τον έρωτα της σαγηνευτικής τραγουδίστριας και του γοητευτικού ποδοσφαιριστή. Δεν είναι και εύκολο πράγμα η σχέση από απόσταση. Και τι απόσταση. Ελλάδα – Σαουδική Αραβία. Το όμορφο ζευγάρι συναντιόνταν -όποτε μπορούσαν και οι δύο- είτε στην Ελλάδα εί­τε στην Ισπανία, τη γενέτειρα του ποδοσφαι­ριστή. Τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι πολύ δυνατά, αλλά η απόσταση δείχνει να τους νίκησε.

Η απόλυτη αναγνώριση για την Ελένη Φουρέιρα ήρθε μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2018 εκπροσωπώντας την Κύπρο. Έκτοτε πορεύεται με σταθερά βήματα στο εξωτερικό εξελίσσοντας την καριέρα της σε διεθνές επίπεδο. Μάλιστα της έχει έρθει πρόταση την οποία αποδέχτηκε να εμφανιστεί στο Λος Άντζελες.

Η αποδοχή αυτής της πρότασης όμως την έφερε και σε ένα μεγάλο δίλημμα. Καριέρα ή προσωπική ζωή; είναι το δίλημμα το οποίο φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Ελένη η οποία θα μείνει για τουλάχιστον τέσσερις μήνες στο LA. Σύμφωνα και με όσα έχει η ίδια πει στο παρελθόν “η σχέση μου δεν λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσω μια δουλειά.

Προτεραιότητα έχει η καριέρα μου”. Με το παραπάνω δεδομένο δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ένας μεγάλος έρωτας φθάνει στο τέλος του και ότι το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να ρίξει αυλαία στη σχέση του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments