Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [8/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [8/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (8/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (8/12/19).

  • Κριός

Σήμερα αποφύγετε εξ’ ολοκλήρου να ασχοληθείτε με τον ερωτικό τομέα. Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Και παρόλο που το ένστικτό σας λέει να προχωρήσετε μπροστά, το πιο έξυπνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ.

  • Ταύρος

Περνάτε ωραία όταν είστε μόνοι. Αλλά σήμερα η παρέα των πιο κοντινών, αγαπημένων και αστείων φίλων σας είναι στο πρόγραμμα. Θα καταφέρουν να απομακρύνουν τη μελαγχολία, θα σας πουν πόσο υπέροχοι είστε και θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.

  • Δίδυμοι

Η επικοινωνία σας θα είναι λίγο δύσκολη σήμερα, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να σας επικρίνουν για κάτι που είπατε αλλά δεν εννοούσατε. Οπότε καλό θα ήταν να σκεφτείτε προσεκτικά τι θα πείτε ή να είστε προετοιμασμένοι να ζητήσετε συγγνώμη.

  • Καρκίνος

Είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε αν διαρκώς το μυαλό σας περιπλανιέται στα ερωτικά σας. Δείτε μήπως μπορείτε να βρείτε λίγο χρόνο σήμερα για να σκεφτείτε για την ερωτική σας ζωή – είναι σημαντικό να εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας τώρα.

  • Λέων

Η γενναιόδωρη φύση σας σάς κάνει να σκέφτεστε πάντα τα καλύτερα για τους ανθρώπους, αλλά κάποιο άτομο μπορεί να μην είναι τόσο υπέροχο όσο φαίνεται. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από ενθουσιασμό και κάντε του μερικές προκλητικές ερωτήσεις.

  • Παρθένος

Όλα βρίσκονται στον αέρα τώρα και αυτό σας προκαλεί εκνευρισμό. Θέλετε τα πάντα να βρίσκονται στη θέση τους. Αλλά ετοιμάζετε κάτι τόσο υπέροχο και σημαντικό, που θα πρέπει να κάνετε χώρο για να το υποδεχτείτε.

  • Ζυγός

Ο συνηθισμένος χαλαρός τρόπος που έχετε να εξισορροπείτε καταστάσεις, τώρα αρχίζει να φθίνει κι εσείς να πανικοβάλλεστε. Κατεβείτε από το τεντωμένο σκοινί και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ασφάλεια σε περίπτωση που πέσετε. Δεν είναι πάντα εύκολο να περνάνε όλα από τα χέρια σας.

  • Σκορπιός

Γίνετε ο μυστικός – ή και όχι τόσο μυστικός – θαυμαστής κάποιου ατόμου. Η δημιουργικότητά σας είναι στα καλύτερά της, τα άστρα ευνοούν τον έρωτα και ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε μερικά από τα ταλέντα σας.

  • Τοξότης

Σας διαφεύγουν οι λεπτομέρειες τώρα αλλά η κατανόηση για τα ερωτικά σας διευρύνεται. Μην ανησυχείτε επειδή δεν έχετε σχέση τώρα. Η καρδιά σας έχει να ασχοληθεί με σημαντικότερα πράγματα.

  • Αιγόκερως

Αξιοποιήστε τη δημιουργική σας πλευρά για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Ίσως αντί για ένα ακόμη e-mail, θα μπορούσατε να στείλετε ένα ερωτικό σημείωμα… Γραμμένο σε χαρτί και σφραγισμένο με ένα φιλί.

  • Υδροχόος

Προσπαθήστε να είστε πιο συμπονετικοί σήμερα. Αν πρέπει να απορρίψετε κάποιο άτομο, τουλάχιστον κάντε το ευγενικά (και χωρίς περιττά σχόλια). Αν κάποιος φίλος σας αντιμετωπίζει μια κρίση στη σχέση του, προσφέρετε του έναν (υπομονετικό, μη επικριτικό) ώμο για να κλάψει.

  • Ιχθύες

Η ενέργειά σας είναι στα πάνω της και είστε σε απόλυτη επαφή με την πραγματικότητα. Προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε μια καινούργια ιδέα και δοκιμάστε μια εντελώς νέα προσέγγιση στον ερωτικό τομέα – μια ευθεία προσέγγιση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments