Lifestyle

Η Νικολέττα Καρρά είναι single [pics]

Η Νικολέττα Καρρά είναι single [pics]
Η όμορφη ηθοποιός θα περάσει τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές μόνη παρέα με συναδέλφους, φίλους και συγγενείς.

Μπορεί αυτό το διάστημα η Νικολέττα Καρρά να μην έχει κάποια ουσιαστική σχέση και να περνά και μόνη της καλά, έχει ωστόσο αφοσιωθεί στην δουλειά της. Μετά από το χωρισμό τς από τον πρώην πλέον σύζυγό της κ. Φώτο Πιττάτζη η καυτή ηθοποιός θα περάσει τα Χριστούγεννα με τη συντροφιά φίλων, συγγενών και συναδέλφων.

Άλλωστε αυτό το διάστημα η θελκτική ηθοποιός έχει δώσει προτεραιότητα στη δουλειά της καθώς βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες κάνοντας διπλές πρόβες, αφού ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεοπτική οθόνη αλλά και στο θεατρικό σανίδι.

Σύμφωνα με τη Reallife, μετά από εφτά χρόνια γάμου η Νικολέττα Καρρά παραμένει απίστευτα σέξι και λαμπερή αφού ο έγγαμος βίος δεν την άγγιξε όπως συνήθως κάνει μετά από τόσα χρόνια γάμου. Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο και διασκέδασε με φίλους της ενώ όσοι την είδαν με το δερμάτινο ολόσωμο σύνολο εντυπωσιάστηκαν από το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Νικολέττα Καρρά έχει ενταχθεί στο καστ του δημοφιλούς σίριαλ του Αντ1 “Μην ψαρώνεις” ενώ έχει ξεκινήσει και πρόβες για τη μουσικοχορευτική παράσταση “Σινεμασκόπ – The musical” του Μάκη Δελαπόρτα, που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στο θέατρο “Βεργίνα” στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments